Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, hogy nem akarom elfogadni a párom gyerekét?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a párom 30. Van egy 10 éves fia aki az anyjával lakik. Én a kapcsolatunk elején mondtam neki, hogy nem szeretném, ha a gyerekét odaköltöztetné hozzánk, ha nálunk lenne mint nyaralás vagy bármi. Ő menjen hozzá ha akar, de én nem szeretem azt a gyereket. Ha ez így nem tetszik neki, akkor hagyjuk egymást. Ahhoz képest azóta ő mindig a gyerekét akarja hozzánk hozni. Mondtam neki, hogy akkor menjünk szét, hagyjuk egymást. Erre ő üvöltözik velem, meg hogy szeret. Ezzel csak jobban kiábrándulok belőle. Szerintem nekem van igazam, én amikor megismerkedtünk szóltam neki. Vélemény?2013. dec. 10. 11:42
2/26 anonim válasza:
Ha nem tetszik akkor menj! Ne válaszd szét apát és fiát! Nem értem miért nem rakott még ki téged az apuka!!!
3/26 anonim válasza:
Épp ezért nem kéne gyerekes pasival kezdened. Nme notmális a hhozzáállásod. persze az együütlakás más kérdés, d eha te együtt élsz egy emberrel akinek van gyerke akkor el kell fogadnod hogy néha igenis vannak közös programok és nálatok van a gyerek. Ha lenne közös gyerketek hogy nevelnéd?? neki a féltestvére lenne. Nme találkozhatna vele vagy mi? szeritnem te éretlen avgy ehhez a helyzethez ami teljesen normális ennyi idösen, csak épp ezért nem kéne egy gyerekes férfival együtt lenned. ha igazi apa a páro akkor hosszutávon enm fogja ezt elvilseni és a gyereket fogja választani. Amiben telejsne iagza lesz. barátnö, élettárs jöhet mehet de a gyerek az örökre a gyereke marad.
4/26 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem engedi, hogy szétmenjünk? Kikel magából, üvöltözik, ilyeneket mond, hogy nekem vele van a legjobb életem, szinte meg akar venni. Aztán aránylag nyugodtan közli, hogy mennyire szerelmes belém, nem is hagyja, hogy szóhoz jussak, bezárkózik, egy nap után meg jó pofizik, kerüli a gyerek témát, aztán egy hét múlva újból ez van. Nem lehet vele megbeszélni!
2013. dec. 10. 11:49
6/26 anonim válasza:
Ez azért van mert beléd zúgott, de ez el fog múlni remélem minél előbb nála, és nem fogja hagyni hogy a fia és őközé állj remélhetőleg!!!! Szegény kis srác :(
7/26 anonim válasza:
Ha pasi lennék, és ilyen választás elé állítanának, tuti hogy a gyereket választanám, és keresnék olyan nőt, aki elfogadja ezt a helyzetet. Ha pedig emiatt elhagyod, nem is szereted igazán. Nem is értem, hogy lehet ilyet kérni. Lehet lepontozni. :)
8/26 anonim válasza:
Szia! Próbáld meg a fordított helyzetet elképzelni. Neked lenne egy gyereked, akit amúgy is ritkán láthatnál. Együtt élsz egy pasival, aki szeret téged, de arra akar kényszeríteni, hogy a jelenlétében ne találkozz a gyerekeddel, és a közös életetekben ne vehessen részt kicsit sem. Te el tudnád ezt fogadni? Jól esne? Elfogadnád, ha ezért szakítani akarna? Kipróbáltátok már, hogy milyen, ha nálatok van? Legalább egy éjszakát? Ne haragudj, de nekem kicsit gyerekesnek tűnik a hozzáállásod..
9/26 anonim válasza:
Szerintem azért gondolkodsz egyébként így, mert korban közelebb állsz a fiúhoz, mint az apához :)
10/26 A kérdező kommentje:
"Szerintem azért gondolkodsz egyébként így, mert korban közelebb állsz a fiúhoz, mint az apához" Ez alatt mit értesz? A srácot is és az anyját is utálom. Nem mondom a páromnak, hogy ne bántsam meg, csak kértem, ne is hozza őket nekem témába, hagyja ki őket az életemből.
2013. dec. 10. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!