Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemelte a párom, hogy elküldtem?
Figyelt kérdés
Ma nagyon összevesztünk, mert dirigált, hogy takarítsak, menjek a boltba, főzzek stb. Mondtam neki, ha valami nem tetszik akkor akár el is lehet menni, de nekem ne dirigáljon. Erre fogta magát és elment. Szerintetek hívjam vissza?2013. nov. 29. 13:41
31/36 anonim válasza:
Ja... meg ahelyett hogy ide írogatod kifelé a kérdésedet, inkább házimunkát végeznél.. Ha meg nem keresel annyit vállalj másodállást vagy akármit.. Tanulni kellett volna a normális munkahelyért.
33/36 anonim válasza:
Én tudom ki vagy!!! :D De nem árulom el hogy melyik mondatod árult el hogy a többi kérdésedről is beazonosíthassunk majd :D
Szóval: Te vagy a szaloncukros kérdező, akinek a nővére fizeti a mobilját (persze olyat amin internet is van, és most is persze mobilnetről írsz blabla) te vagy az akinek nincs kedve "szegényen" karácsonyozni.
Szerintem akkor is kamuztál és most is!
34/36 anonim válasza:
Ugyan az a stílus, plusz a háztartás leírása is klappol:
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__5088024-a-..
35/36 anonim válasza:
Érdekes, én ezt a kérdést gyanítom ugyanannak az embernek a tollából:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Mindenre csak a kifogás, provokatív válaszok, egyszerű mondatszerkezet.
36/36 anonim válasza:
Megértem, hogy elment. Èn 2-300 forintból meg tudtam főzni 1-2 éve.....legyél már nő! Nem azt mondom hogy mindent te csinálj hisz dolgozol, de nem vendég vagy ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!