Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megérdemelte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérdemelte a párom, hogy elküldtem?

Figyelt kérdés
Ma nagyon összevesztünk, mert dirigált, hogy takarítsak, menjek a boltba, főzzek stb. Mondtam neki, ha valami nem tetszik akkor akár el is lehet menni, de nekem ne dirigáljon. Erre fogta magát és elment. Szerintetek hívjam vissza?
2013. nov. 29. 13:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
legyetek összetartóak. piti dolgokon annyira nem érdemes veszekedni.... beszéljétek meg! Osszátok fel egymás közt a házimunkákat....
2013. nov. 29. 13:58
 12/36 A kérdező kommentje:
Van munkám, de nem fizetnek százezreket, nem tudom mit gondolsz... Mivel csak egy sz@r keverőtárcsás mosógépünk van ezért mosnia neki kell, mert ő jobban ki tudja a ruhát csavarni.
2013. nov. 29. 14:00
 13/36 anonim ***** válasza:
16%
Hogy lehet.ilyen szemtelen a parod hogy ilyet mereszel kerni toled,ami alap lenne,minden haztartasban hogy a no fozzon,mosson takaritson... hat felhaborito hogy.ilyet ker toled kedves kerdezo nem??? Ha okos es van esze a parodnak soha nem megy visza hozad,es elkerul ezentul meszire,hat kinek van egy csepp esze egy retkes,tu
2013. nov. 29. 14:03
 14/36 anonim ***** válasza:
8%
Igenytelen novel nem fog egyutt elni!! Ez meg lemaradt
2013. nov. 29. 14:04
 15/36 anonim ***** válasza:
53%
Mivel mindketten dolgoztok, a házimunka felesben kéne, hogy menjen. Jól tetted, hogy kiraktad, és örüljön az ilyen nyomorék, hogy nem velem akadt össze, mert én 1-2 hét után dobtam volna ki a hátizsákját az ablakon.... Vissza ne hívd, maximum ha ő maga látja be, hogy nem vagy a cselédje. (Persze a feles rád is vonatkozik, ha te sosem csinálsz semmit, akkor még igaza lehet neki is, hogy illene kivenned a részed a dolgokból.)
2013. nov. 29. 14:07
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok igénytelen, de nem hiszem, hogy amikor egy nap szabim van akkor is a háztartást kellene vezetnem. Akkor mikor pihenek?
2013. nov. 29. 14:08
 17/36 anonim ***** válasza:

Vezessétek együtt, folyamatosan. Akkor nem gyűlik fel egy napra.

Ő is dolgozik?

2013. nov. 29. 14:08
 18/36 anonim ***** válasza:
17%
Annal nagyobb szegyen nincs is,mikor a ferfinak kell szolnia hogy az aszony rendet ahol elnek,hat fuj,undorito nem is ertem minek irtad ki a kerdesedet
2013. nov. 29. 14:11
 19/36 A kérdező kommentje:
Igen, de vannak szabadnapjai. Régen mindent megcsinált, beágyazott, főzött, csak a boltba kellett mennem, ma már csak kimos ha megkérem rá.
2013. nov. 29. 14:11
 20/36 anonim ***** válasza:
80%
Lehet úgy áll most már ő is hozzá mint te ha van szabadnapja miért ő csináljon meg mindent? Ha keverőtárcsásotok van és szerinted csak ő tudja kicsavarni a ruhákat akkor ezek szerint ő is kiveszi a részét a dolgokból, és igen elég nagy szégyen ha egy nőre rá kell szólni hogy csináljon valamit. Az pedig nem indok hogy kevés a pénz. Azt hiszem ő járt jól.
2013. nov. 29. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!