Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megérdemelte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérdemelte a párom, hogy elküldtem?

Figyelt kérdés
Ma nagyon összevesztünk, mert dirigált, hogy takarítsak, menjek a boltba, főzzek stb. Mondtam neki, ha valami nem tetszik akkor akár el is lehet menni, de nekem ne dirigáljon. Erre fogta magát és elment. Szerintetek hívjam vissza?
2013. nov. 29. 13:41
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
De napi 700 forintból semmit sem lehet főzni.
2013. nov. 29. 14:23
 22/36 anonim ***** válasza:
45%

Amíg így gondolkodsz, addig ilyen csóró maradsz. Kezdhetnéd a spórolással, mondjuk lemondhatnád az internet előfizetést, eladhatnád a gépedet. Ha napi 700.- forintotok marad kajára, akkor ezek luxusnak számítanak.

Aztán lehetnél törekvőbb, szorgalmasabb. Ha szabadnapod van, nem fetrengeni kell egész nap, hanem akár alkalmi munkát vállalni Mondjuk takarítást, de ha nem vagy egy igényes ember, akkor az nem fog menni.

Változtass magadon, és a világod is megváltozik, ez egy nagyon igaz mondás.

A párodat ne hívd vissza, mert túl nagy az egód, tehát nem fogsz működtetni egy párkapcsolatot sem, amíg ebből lejjebb nem adsz.

2013. nov. 29. 14:32
 23/36 anonim ***** válasza:
83%

Hidd el, sokan főznek napi 700 Ft ból.

Két napra Főzz , 1400ft.

Krumplis tészta, tojásos nokedli, paprikás krumpli , sajtos tészta, darás tészta, grizes tészta, házi pizza stb stb

2013. nov. 29. 14:33
 24/36 anonim ***** válasza:
74%
Paprikás krumpli, krumplis tészta, bolognai, fasírt, főzelékek, rakott zöldbab, rakott krumpli, gombapörkölt. Így hirtelen ennyi.
2013. nov. 29. 14:33
 25/36 A kérdező kommentje:
Van négy darab tojás abból nem tudok tojásos nokedlit főzni. Tegnap volt krumplis tészta, azelőtt paprikás krumpli. Ezeket már nagyon unom.
2013. nov. 29. 14:36
 26/36 anonim ***** válasza:
46%

Akkor keress másodállást és/vagy jobban fizető munkát.

De ettől még nem a párod feladata lesz a házimunka automatikusan.

2013. nov. 29. 14:37
 27/36 anonim ***** válasza:
60%
Már megint a kifogásokat keresed. A mai es holnapi pénzből menj es vegyél főzni valót. Sok féle ételt lehet csinálni ennyi pénzből 2 főre.
2013. nov. 29. 14:38
 28/36 anonim ***** válasza:
31%
Mondd le az internet előfizetést, és több pénz marad kajára.
2013. nov. 29. 14:43
 29/36 A kérdező kommentje:
Két éves hűség nyilatkozat van rajta, nem lehet lemondani.
2013. nov. 29. 14:45
 30/36 anonim ***** válasza:
84%
Mindenre csak a kifogás van......tudod, mi is voltunk nehéz helyzetben és volt, hogy munka után hazaértem és kézzel mostam ki, volt hogy nagy pokrócot kellett mosnom, mert nem volt mosógépünk....még se rinyáltam, megcsináltam!
2013. nov. 29. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!