Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemelte, hogy elküldtem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,szüleimmel havonta 1-2 találkozok mivel külföldön dolgoznak,hogy ne érezzem magam egyedül kaptam egy sivatagi rókát tőlük...mindig velem volt,bevásárláskor,iskolába is elkísért...nem emlékszem olyan napra mikor nem voltunk együtt..3 hónapja van-volt egy barátnőm aki nem bírta Rommelt (így hívták),eljött hozzám filmetnézni...mondtam elmegyek rágcsáért,de Rommel itt marad mert hideg van,be is zártam a szobámba,mire vissza értem azt látom hogy a drága barátom a földön fekszik és nem mozdul,a barátnőm agyonverte egy székkel...azt mondta rá támadt...én csak néztem,hogy egy 1 kg-nyomó állat hogy tehet kárt egy emberben...elküldtem és mondtam hogy gyorsan tegye mielőtt én verem agyon őt...
facebook arról cseng mekkora állat buz! vagyok,nem is voltam iskolába az eset után és ismét 10 év után egyedül vagyok ebben a nagy házban....
Megérdemelte. -.- Inkább ő a hisztis r....., hogy féltékeny volt egy állatra (gondolom...).
2012. jan. 4. 22:23
2/22 anonim válasza:
Sivatagi rókát? Ez komoly? De a kérdésre válaszolva, ha igaz a történet, én szét is vertem volna a fejét a csajnak, ugyanis a legjobb barátaim az állataim.. Tulajdonképpen életem értelmei.
2012. jan. 4. 22:25
3/22 Inkog Nito válasza:
Érdekes egy ajándék.Amúgy nem hinném hogy alaptalan hogy megtámadta.Az persze már igen hogy miért verte agyon.Egyszerűen felmászhatott volna valamire nem hinném hogy olyan veszélyes egy ilyen állat.Ha meg is támadta lehet hogy ingerlésre történt.Szerintem fel is kellett volna jelentened a dolog miatt.
2012. jan. 4. 22:25
4/22 anonim válasza:
Úristen! o.O Ennek a csajnak valami komoly baja van az agyával. Aki azt írja, h állat b*zi vagy arra ír azt, hogy az a csaj meg egy idegbeteg hárpia. Tudom, hogy nem pótolhatja az űrt, de lehet, hogy egy új kisállat jót tenne.
2012. jan. 4. 22:28
5/22 A kérdező kommentje:
igen,sivatagi róka...olyan mint a kutya,neki is meg kepnia a kutyákra előírt oltásokat,de sokat kell vele foglalkozni,mert nincsenek "háziasítva",de egy igazi barátott leltem ebben a kis 1 kg-os állatkában..
2012. jan. 4. 22:29
6/22 Inkog Nito válasza:
Jah és a helyedbe úgy vertem volna meg hogy soha többé lábra ne tudjon állni.
2012. jan. 4. 22:29
7/22 anonim válasza:
második vagyok és nagyon sajnálom:( ha annyira megtámadta volna akkor sikít vagy bármi
szóba se állj többet vele, ez borzalmas
és én is feljelentettem volna
2012. jan. 4. 22:31
8/22 A kérdező kommentje:
ráadásúl bezártam a szobámba..nem is a lány mellet hagytam...még mindig elérzékenyülök mikor a szobámban járok...nem is alszok ott..
9/22 anonim válasza:
Én a csajt, ha tényleg így történt, akkor rommá vertem volna ott helyben.
10/22 Inkog Nito válasza:
Na most akkor bement a szobádba és agyonverte a rókádat?Komolyan mondom fel kellett volna jelentened.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!