Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérdemelte, hogy elküldtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemelte, hogy elküldtem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,szüleimmel havonta 1-2 találkozok mivel külföldön dolgoznak,hogy ne érezzem magam egyedül kaptam egy sivatagi rókát tőlük...mindig velem volt,bevásárláskor,iskolába is elkísért...nem emlékszem olyan napra mikor nem voltunk együtt..3 hónapja van-volt egy barátnőm aki nem bírta Rommelt (így hívták),eljött hozzám filmetnézni...mondtam elmegyek rágcsáért,de Rommel itt marad mert hideg van,be is zártam a szobámba,mire vissza értem azt látom hogy a drága barátom a földön fekszik és nem mozdul,a barátnőm agyonverte egy székkel...azt mondta rá támadt...én csak néztem,hogy egy 1 kg-nyomó állat hogy tehet kárt egy emberben...elküldtem és mondtam hogy gyorsan tegye mielőtt én verem agyon őt...

facebook arról cseng mekkora állat buz! vagyok,nem is voltam iskolába az eset után és ismét 10 év után egyedül vagyok ebben a nagy házban....

2012. jan. 4. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

azzta jól kettébaszo uristenit...hát én kitéptemvolna a haját az utolsó szálig..naná hogy megérdemelte.. búcsuzóul még rughattál volna bele egy jó nagyot .. már ha igaz

szegény kis róókka:((:/T_T.. részvétem

2012. jan. 4. 22:35
 12/22 A kérdező kommentje:
én is ezt kérdeztem tőle...de akkor már olyan állapotban voltam...az egyik barátomnál aludtam az nap és bevallom szégyen vagy nem,de végig sírtam az éjszakát...
2012. jan. 4. 22:36
 13/22 anonim ***** válasza:
A szüleid mi szóltak hozzá? :((
2012. jan. 4. 22:38
 14/22 Inkog Nito ***** válasza:
Én is sírtam volna elhiheted.Komolyan ez teljesen felfoghatatlan.Ez nagyon durva.Ilyet tenni komolyan.
2012. jan. 4. 22:38
 15/22 A kérdező kommentje:
még nem beszéltem velük...nem akarom őket zavarni,mondtam elég elfoglaltak,a lakásba csak én vagyok,majd februárba jönnek haza csak
2012. jan. 4. 22:42
 16/22 anonim ***** válasza:
én ha gondolod cserébe megteszek valamit,rommá kúrom a csajt majd valami jó forgalmas helyen kirakom meztelenül :)mondjuk 8 ker :D
2012. jan. 4. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne beszélned velük, ők sem szeretnék, hogy egedül legyél. Azóta otthon vagy, vagy már voltál suliban is?
2012. jan. 4. 22:45
 18/22 A kérdező kommentje:
hát jól hangzik :D...de már ez semmin nem változtatt...már csak az a kérdés mivel töltöm ki azt az űrt amit hátra hagyott...
2012. jan. 4. 22:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne megpróbálkoznod egy új kisállattal. Szerintem ne sivatagi rókával, mert az folyton rá emlékeztetne, hanem mondjuk egy kisebb macskával, kutyával, vagy más állatkával.
2012. jan. 4. 22:49
 20/22 A kérdező kommentje:
nem voltam suliba...de még pár napig nem is leszek majd a fogorvossal igazolom...ha majd jobban leszek felhívom őket...de egész nap csak fekszek az ágyban és nézek kia a fejemből..folyamatosan cikáznak a gondolatok a fejembe...aludni se bírok... olykor fel-le járkálok...reggel is mikor lenézek az ágyam mellé nincs mellettem...ezt az érzést nem kívánom senkinek...
2012. jan. 4. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!