Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérdemelte, hogy elküldtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemelte, hogy elküldtem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,szüleimmel havonta 1-2 találkozok mivel külföldön dolgoznak,hogy ne érezzem magam egyedül kaptam egy sivatagi rókát tőlük...mindig velem volt,bevásárláskor,iskolába is elkísért...nem emlékszem olyan napra mikor nem voltunk együtt..3 hónapja van-volt egy barátnőm aki nem bírta Rommelt (így hívták),eljött hozzám filmetnézni...mondtam elmegyek rágcsáért,de Rommel itt marad mert hideg van,be is zártam a szobámba,mire vissza értem azt látom hogy a drága barátom a földön fekszik és nem mozdul,a barátnőm agyonverte egy székkel...azt mondta rá támadt...én csak néztem,hogy egy 1 kg-nyomó állat hogy tehet kárt egy emberben...elküldtem és mondtam hogy gyorsan tegye mielőtt én verem agyon őt...

facebook arról cseng mekkora állat buz! vagyok,nem is voltam iskolába az eset után és ismét 10 év után egyedül vagyok ebben a nagy házban....

2012. jan. 4. 22:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy együt éreztek velem,nagyon jól esik,most pedig megpróbálok pár órát aludni,sziasztok
2012. jan. 4. 22:52
 22/22 anonim ***** válasza:
A sivatagi róka egy nagyon aranyos kis állat simán kellene nekem. Lehet a csaj csak meg akarta simogatni azt rátámadt mert idegen (a mi macskánk is csak minket tűr meg), de én is találkoztam már olyan állattal aki nekem támadt, de eszem ágába nem volt bánta csak távol tartottam magam tőle. Neked minden elismerésem, a leírásod alapján a csaj még csak bocsánatot vagy együtt érzést se mutatott és te megálltad, hogy ne dobd ki az ablakon
2012. jan. 4. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!