Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemelte, hogy elküldtem?
17 éves vagyok,szüleimmel havonta 1-2 találkozok mivel külföldön dolgoznak,hogy ne érezzem magam egyedül kaptam egy sivatagi rókát tőlük...mindig velem volt,bevásárláskor,iskolába is elkísért...nem emlékszem olyan napra mikor nem voltunk együtt..3 hónapja van-volt egy barátnőm aki nem bírta Rommelt (így hívták),eljött hozzám filmetnézni...mondtam elmegyek rágcsáért,de Rommel itt marad mert hideg van,be is zártam a szobámba,mire vissza értem azt látom hogy a drága barátom a földön fekszik és nem mozdul,a barátnőm agyonverte egy székkel...azt mondta rá támadt...én csak néztem,hogy egy 1 kg-nyomó állat hogy tehet kárt egy emberben...elküldtem és mondtam hogy gyorsan tegye mielőtt én verem agyon őt...
facebook arról cseng mekkora állat buz! vagyok,nem is voltam iskolába az eset után és ismét 10 év után egyedül vagyok ebben a nagy házban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!