Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan fontos az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos az emberek nagy részének a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

"Azért, mert az ember társas lény." Megelőlegeztem ezt a közhelyet nektek, szóval ezt már le sem kell írnotok.

Fiatalabbként én is azt hittem, hogy 30 éves korom körül lesz egy szép feleségem és egy családom.

Mára viszont ez a tervem befuccsolt, meguntam az egész párkeresést. Ehhez hozzátesz egy jókora lapáttal az is, amit tapasztalok a környezetemben és olvasok a neten.

Elég ide jönni. Naponta 100 kérdés azzal kapcsolatban, hogy milyen rossz a párkapcsolatuk.

Őszintén: kinek hiányzik ez? A veszekedések, a megcsalások, a féltékenykedés, a szexmegvonás, az agresszív férfiak miatti rettegés, a kizsákmányoló nők általi tönkremenés...

A szinglik azt hiszik, hogy mennyire magányosak és rossz az életük. Én meg merem kockáztatni, hogy jóval több a boldog egyedülálló, mint a párkapcsolatával elégedett ember.

2013. nov. 15. 17:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én biztos boldogabb vagyok, mint a kapcsolatban lévők 90%-a, szóval ez nem nyert.
2013. nov. 15. 20:08
 22/25 anonim ***** válasza:

"kinek hiányzik ez? A veszekedések, a megcsalások, a féltékenykedés, a szexmegvonás, az agresszív férfiak miatti rettegés, a kizsákmányoló nők általi tönkremenés..."

idéztelek. szerintem az a problémád, hogy más kapcsolatok nyomorát rá akarod vetíteni mindenki kapcsolatára, ezáltal arra is ami neked lehetne.

Félsz a csalódástól. Ennyi. Pedig sok ember van akik boldogok, és te is az lehetnél, ha nem lennél ennyire gyáva.

2013. nov. 15. 20:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Na, tessék és még a kapcsolatban élők legalább 90%-át is ismered! Micsoda egy társasági ember, nem semmi, le a kalappal! :D
2013. nov. 15. 20:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért ez vicces: egyedül feküdtem le aludni...

1.Amikor aludni készülök, álmos vagyok, és lef_som van-e ott valaki.

2. Amúgy az alváshoz nem elég egy ember? (tudtommal az még nem a szex szinonímája)

2013. nov. 15. 21:13
 25/25 anonim ***** válasza:

igen, nekem rossz volt egyedül aludni. és?

okoska.... meg a másik aki ismeri az emberek 90%ának kapcsolatát:D nevetséges

2013. nov. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!