Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos az emberek nagy részének a párkapcsolat?
"Azért, mert az ember társas lény." Megelőlegeztem ezt a közhelyet nektek, szóval ezt már le sem kell írnotok.
Fiatalabbként én is azt hittem, hogy 30 éves korom körül lesz egy szép feleségem és egy családom.
Mára viszont ez a tervem befuccsolt, meguntam az egész párkeresést. Ehhez hozzátesz egy jókora lapáttal az is, amit tapasztalok a környezetemben és olvasok a neten.
Elég ide jönni. Naponta 100 kérdés azzal kapcsolatban, hogy milyen rossz a párkapcsolatuk.
Őszintén: kinek hiányzik ez? A veszekedések, a megcsalások, a féltékenykedés, a szexmegvonás, az agresszív férfiak miatti rettegés, a kizsákmányoló nők általi tönkremenés...
A szinglik azt hiszik, hogy mennyire magányosak és rossz az életük. Én meg merem kockáztatni, hogy jóval több a boldog egyedülálló, mint a párkapcsolatával elégedett ember.
Azért, mert a sok hulladék filmből merítve azt remélik, hogy boldogok lesznek a másik miatt, mindegy milyen életük is van, minden jobb lesz majd.
De nem így megy...
Ez nem igaz... A rossz kapcsolatok miatti kérdésekből nem derül ki mennyi a boldog pár, mert a boldog párok nem tesznek ki kérdést, h nagyon boldog kapcsolatban élek, mi legyen???
Minden kapcsolatban vannak konfliktusok, mert ahol két ember egy csapat, akkor elkerülhetetlen, h valamiben ne ütközzön a véleményük... Az én pici egyetlenem mindig hagy egy falatot a tányérján... Én meg megeszem... Letudva... nem kell minden bolhából elefántot csinálni, és nem szabad magától érthetődőnek venni azt, h a másik velünk van... Olyan nagy dolog ez a kettő??? Nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!