Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan fontos az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos az emberek nagy részének a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

"Azért, mert az ember társas lény." Megelőlegeztem ezt a közhelyet nektek, szóval ezt már le sem kell írnotok.

Fiatalabbként én is azt hittem, hogy 30 éves korom körül lesz egy szép feleségem és egy családom.

Mára viszont ez a tervem befuccsolt, meguntam az egész párkeresést. Ehhez hozzátesz egy jókora lapáttal az is, amit tapasztalok a környezetemben és olvasok a neten.

Elég ide jönni. Naponta 100 kérdés azzal kapcsolatban, hogy milyen rossz a párkapcsolatuk.

Őszintén: kinek hiányzik ez? A veszekedések, a megcsalások, a féltékenykedés, a szexmegvonás, az agresszív férfiak miatti rettegés, a kizsákmányoló nők általi tönkremenés...

A szinglik azt hiszik, hogy mennyire magányosak és rossz az életük. Én meg merem kockáztatni, hogy jóval több a boldog egyedülálló, mint a párkapcsolatával elégedett ember.

2013. nov. 15. 17:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
*maga mellett
2013. nov. 15. 18:18
 12/25 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó, ha vannak barátaink, de én a barátokkal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy úgy 30-on túl egyre többnek lesz családja és akkor már a család lesz nekik az első, nem a baráti kör. Persze a legtöbbször megmaradnak a barátságok, de ahogy telik az idő már közel sem játszanak akkora szerepet, mint fiatalabb korban.

Hacsak nem tud az ember hozzá hasonló örök szingli barátokat toborozni maga mellé, mert akkor nyilván nyert ügye van. :)

2013. nov. 15. 18:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyszer ők is elválnak... Akkor majd ott leszek mellettük.
2013. nov. 15. 18:29
 14/25 anonim ***** válasza:

Mert szimbióták. Önállóan életképtelenek. Kell nekik egy gazdatest...

Amúgy komolyan vannak akik félnek az egyedülléttől, és egyik f_s kapcsolatból a másikba menekülnek.

2013. nov. 15. 18:45
 15/25 anonim válasza:
Nos.. ez a párkapcsolat téma valahogy engem sem mozgat meg különösebben. Igazából soha nem is mozgatott. Régen persze gondoltam rá, még kicsiként. De talán csak azért, mert úgy véltem kötelező, mert hát ez a rendje a dolgoknak, stb.
2013. nov. 15. 18:46
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem, mikor egyedül voltam, hiányzott az, hogy valaki aki szeret, magához öleljen mikor hazaérek, hiányzott, hogy szeressenek, hiányzott a szex. És itt most ne jöjjön senki az 1 éjszakás kalandokkal mert az nagyon nem ugyan az...

Ha szomorkodtam valamiért, vagy boldog voltam, nem volt kivel megosztani, hazajöttem az üres házba, és egyedül feküdtem le aludni...:(amitől megint csak szomorú lettem.

Szerencsére ez már megváltozott. 5 év után megtaláltam az igazit 24 évesen. 2 éve házasok is vagyunk. Össze sem lehet hasonlítani, mennyire más az életem. Előtte csak vegetáltam, olyan voltam mint egy zombi.

Boldog vagyok. Szerelem van, nyugalom van, jó szex van, beszélgetés van, közös programok vannak kettesben/baráti körrel együtt. Lett egy jó nagy családom:)

Ennél nincs jobb:)

Később majd jöhet gyerek is.

Akik meg boldogok nem fognak idejönni, és kérdéseket kiírni, hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel. Csak azok kérdeznek, akiknek gondjuk van.

27/N

2013. nov. 15. 18:50
 17/25 A kérdező kommentje:

Erre mondta ez előtted lévő, hogy szimbióta vagy, aki önálló életre képtelen.

2013. nov. 15. 18:55
 18/25 anonim válasza:

Azért ne bántsuk a másikat! Mindenkinek megvan a maga elgondolása. Fogadjuk el, hogy valakinek szüksége van társra, míg mások egyedül is remekül megvannak.

(#15-ös vagyok.)

2013. nov. 15. 19:04
 19/25 anonim ***** válasza:

Megint mások meg remekül elvannak egyedül, viszont ha találnak egy igazán jó társat, az még jobb.

Ez embertől függ. Ki hogy találja meg a boldogságot.

Minek próbálnánk meg ráerőltetni a saját nézőpontunkat a másikra?

Persze, mutogathatunk arra, aki boldog kapcsolatban él, hogy te, fiam társüggő vagy, vagy arra aki egyedül él, hogy te meg csak azért, mert egy normális ember sincs, akinek kellenél, meg hasonlók. De minek? Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki tetszik és kész.

2013. nov. 15. 19:33
 20/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak mert te nem vagy képes normális embert találni magad mellé akit meg is tudsz tartani, még más, aki boldog a párjával, mint egyedül, még nem életképtelen.

savanyú a szőlő mi lúzerkém?

2013. nov. 15. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!