Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉGnagyonfontos? Kérlekolvassátokel!
Sziasztok!
Hétfőn barátnőmmel és szüleimmel és két 3 év alatti tesómmal elmentünk az állatkertbe semmi gond nem volt jól éreztük magunkat, kedden reggeltől délig vele chateltem itthon amig a 2 testvéremre vigyáztam egyedül, később mivel cukrászdánk van elmentünk a szüleimmel egy leendő szllítási helyszínre egyeztetni, egy kávézóba rögtön ez után apukám mamájához mentunk ahol eédeltünk és ott voltunk fél hétig a mamámnál 2x felhívtam a barátomat anyám telefonjáról mivel az enyém dél óta szervízben van (anyám szigorúan csak addig adta oda és csak addig engedte hogy beszéljek mig a barátommal megbeszélem hogy ma este el megyünk moziba a szülinapja alkalmából) a haaverom egyszer se vette fel anyám rögtön visszakérte a telefont annak ellenére hogy barátnőmet is akartam hívni. fél hétkor anyámat apám elvitte kozmetikushoz addig én otthon vigyáztam a gyerekekre nemsokára apám hazajött én az öcsémmel fürödtem mire felhívott apám telefonján a barátom hogy nyolckor neki jó (barátnőmmel nyolc után anyámék nem engednek beszélni mert ez náluk ilyen sajátos illemszabály, (senki mással nem beszélhetek)) aztán apöám elment anyámért a kozmetikushoz én meg lefürdettem a 11 honapos hugomat is nem telt el sok idő és anyám visszajött mire rögtön indultam a dunaplazaba megnéztük a filmet blabla hazaértem és bedőltem az ágyba ( apám nem feküdt le aludni mert aggódott hogy hazaérek e )
másnap reggel nyolckor (apámék anyámmal és a hugommal egyetemben elmentek dolgozni hajnali hat kor ) apám keltett a nagymamámhoz siettem nagyon 9 re már óbudán voltam az öcsémmel mamámnál nincs internet s e wifi semmi ezért nem tudtam barátnőmet hívni fél 7 kor indultunk haza (este)és 8 előtt értünk haza 15 percel kb egyből a matávos telefonról hívtam és ő már rég eldöntötte hogy szakít meg se hallgatott rendesen nem érdekelte semmi könyörtelenül kijelentette hogy ő semmit nem hisz nekem le és semmi nem érdekli ő nem tartozik elvileg nekem magyarázattal hogy miért szakít csak nem kerestem egy egész napig és ezért én vagyok a világ legnagyobb s3ggfeje Mi a véleményetek erről ? Nagyon kéne a segítség Köszönöm :///
Sziasztok!
Hétfőn barátnőmmel és szüleimmel és két 3 év alatti tesómmal elmentünk az állatkertbe semmi gond nem volt jól éreztük magunkat,
kedden reggeltől délig vele chateltem itthon amig a 2 testvéremre vigyáztam egyedül,
később mivel cukrászdánk van elmentünk a szüleimmel egy leendő szllítási helyszínre egyeztetni,
egy kávézóba
rögtön ez után apukám mamájához mentunk ahol eédeltünk és ott voltunk fél hétig
a mamámnál 2x felhívtam a barátomat anyám telefonjáról mivel az enyém dél óta szervízben van (anyám szigorúan csak addig adta oda és csak addig engedte hogy beszéljek mig a barátommal megbeszélem hogy ma este el megyünk moziba a szülinapja alkalmából)
a haaverom egyszer se vette fel anyám rögtön visszakérte a telefont annak ellenére hogy barátnőmet is akartam hívni.
fél hétkor anyámat apám elvitte kozmetikushoz addig én otthon vigyáztam a gyerekekre
nemsokára apám hazajött én az öcsémmel fürödtem mire felhívott apám telefonján a barátom hogy nyolckor neki jó
(barátnőmmel nyolc után anyámék nem engednek beszélni mert ez náluk ilyen sajátos illemszabály, (senki mással nem beszélhetek))
aztán apöám elment anyámért a kozmetikushoz én meg lefürdettem a 11 honapos hugomat is nem telt el sok idő és anyám visszajött
mire rögtön indultam a dunaplazaba megnéztük a filmet blabla hazaértem és bedőltem az ágyba ( apám nem feküdt le aludni mert aggódott hogy hazaérek e )
másnap reggel nyolckor (apámék anyámmal és a hugommal egyetemben elmentek dolgozni hajnali hat kor ) apám keltett a nagymamámhoz siettem nagyon 9 re már óbudán voltam az öcsémmel
mamámnál nincs internet s e wifi semmi ezért nem tudtam barátnőmet hívni fél 7 kor indultunk haza (este)és 8 előtt értünk haza 15 percel kb
egyből a matávos telefonról hívtam és ő már rég eldöntötte hogy szakít meg se hallgatott rendesen nem érdekelte semmi könyörtelenül kijelentette hogy ő semmit nem hisz nekem le és semmi nem érdekli ő nem tartozik elvileg nekem magyarázattal hogy miért szakít csak nem kerestem egy egész napig és ezért én vagyok a világ legnagyobb s3ggfeje
Mi a véleményetek erről ? Nagyon kéne a segítség Köszönöm :///
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
igen, ez a lány verziója...
ha érdekel, én neked adok igazat. viszont örülj neki, hogy egy ilyen hisztigéptől megszabadulsz, mondom ezt bevallottan hisztis lányként (ilyesmiért még én sem akadnék ki, pedig világbajnok vagyok a semmin kiakadásokban).
tudod mit ezt a csajt, hagyjad
ettől falra lehet mászni, nem látja Te mit csinálsz, el sem tudja képzelni, milyen gyerekekre vigyázni,
minden elismerésem, mert normális srác vagy, ha jót akarsz magadnak, ne is foglalkozzál vele, van lány aki ezt értékeli N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!