Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért táplálnak reményt itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért táplálnak reményt itt a lányok a nem vonzó pasikba, miért nem mondják meg konkrétan a kegyetlen valóságot, hogy lehet egyedül fognak meghalni?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő a lányoktól ez, soha nem azt mondják, amit gondolnak, nem egyenesek soha és ezzel kárt okoznak másoknak. Írják, hogy nem vagy ronda, hogy hamis önbizalmat adjanak, és ezzel meg hülyét csinálsz saját magadból, mert elhiszed.

2013. nov. 2. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim válasza:
Pedig olyan egyszerű! Gazdagodj meg, érj el sikereket az élet más területein, esetleg gyúrd ki magad és kész. Sőt, ha nagyon sikeres életed lesz, akkor már nem is fognak kelleni a nők, ha meg igen akkor egy szavadra tizen jönnek oda hozzád (gondolok itt sportolókra, zenészekre, milliomosokra). A siker legyen szem előtt, ne a csajok, a sikerrel úgyis eggyütt járnak.
2013. nov. 2. 22:34
 62/68 anonim ***** válasza:

60-as szerintem jó a hozzáállásod, meg az alapján amit írsz szimpatikusnak tűnsz. Több szerencsét neked, hogy találkozz a megfelelő személyekkel.

(amúgy az érdekelne h mit jelent nálatok a nagyon csúnya?)

2013. nov. 2. 22:57
 63/68 anonim ***** válasza:

62: "amúgy az érdekelne h mit jelent nálatok a nagyon csúnya?"

Már egy korábbi hozzászólásomban is definiáltam: Ők azok, akiket az eddigi összes lány, akinél próbálkoztak, rondának látta. Nálam ez kb. 10 év alatt több száz lányt jelent (27 éves vagyok).

2013. nov. 3. 11:37
 64/68 anonim ***** válasza:

És megkérdezted a lányokat akik visszautasítottak, hogy csak a külsőd miatt tették? Vagy mi volt az ami miatt eltaszítottak...(bocs naív vagyok mert nem tudom elképzelni, hogy csak ez akadály legyen)

Nekem pl volt srác haverom aki nem volt szép, mert kövér volt, hosszú zsíros hajú, bőrgondokkal, de évekig tetszett nekem mert az intelligenciája a viselkedése lenyűgözött....a vicc a sztoriban h aztán elkezdett gyűrni stílust váltott, macsó lett és azóta egy barom.

2013. nov. 3. 16:46
 65/68 anonim ***** válasza:
64: Nyilván nem lehetett mindegyiknél megkérdezni, de sokszor szemembe vágták rögtön az elején, hogy ronda vagyok, neten ismerkedve is kivétel nélkül mindig képküldés után tűntek el azok a lányok, akik addig jófejnek és humorosnak tartottak, továbbá nem egy lánnyal kerültem már "baráti" viszonyba, és ők is azt mondták, hogy szerintük sem létezik olyan lány, akinek bejönnék (persze utána jött a vigasztalás is, hogy egyedül is lehet boldog az ember és a többi és a többi). Egy volt közülük, aki próbált segíteni, eljött velem ruhát vásárolni pl. meg adott tanácsokat, hogy hátha így majd akad egy lány, de sajnos nem akadt, sőt, ekkor még meg is kaptam, hogy "nem magamat adom". Igen, tény, hogy nem tudom megerőszakolni a személyiségem, nem tudom felvenni sem a bunkó macsó stílust, sem pedig a pávázás formáit.
2013. nov. 3. 16:57
 66/68 A kérdező kommentje:

Pont ezt írtam én is. Ez a trend manapság; a normális pasikból bunkó lesz köszönhetően a nők inkorrekt viselkedésének.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. nov. 3. 17:21
 67/68 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a nők nem érzik át a helyzet súlyosságát. Ez pedig a felületességükből is adódik. Nekik nem kell megküzdeniük a másikért.
2013. nov. 3. 17:29
 68/68 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de amit én meséltem, az pont hogy arról szólt, hogy a srác vált bunkóvá és felszínessé, mihelyt jól nézett ki...ennek semmi köze hozzám.Én nem hagytam el, hiszen sosem jártunk.

Mellesleg nem azért nem jártunk mert én nem akartam vagy nem vettem észre, hanem mert ő nem akarta hiába is tetszett nekem.

2013. nov. 3. 17:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!