Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért táplálnak reményt itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért táplálnak reményt itt a lányok a nem vonzó pasikba, miért nem mondják meg konkrétan a kegyetlen valóságot, hogy lehet egyedül fognak meghalni?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő a lányoktól ez, soha nem azt mondják, amit gondolnak, nem egyenesek soha és ezzel kárt okoznak másoknak. Írják, hogy nem vagy ronda, hogy hamis önbizalmat adjanak, és ezzel meg hülyét csinálsz saját magadból, mert elhiszed.

2013. nov. 2. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

Amíg ő maga nem akar változtatni az életén/szokásán ki segíthet rajta?

Kedves #21-es hozzászóló, az a gond, hogy amit te írsz arról szó nincs. Kikérem magamnak ezt! Miből állapítottad te ezt meg hozzáteszem tévesen?

Szívesen változok bármikor, csak lenne már értelme. Mér olyan vagyok, mint a Transformers annyi mindent próbáltam, mikor itt a GYK-n is rájöttem, hogy nem velem van a baj, hanem a nőkkel.

2013. nov. 2. 16:30
 32/68 anonim ***** válasza:

27. Én volt már,h hogy írtam barátságos levelet, biztatást (ha gondolod veled is szívesen levelezek) csak sok olyan volt aki félreértette, és azt hitte van esélyük nálam. És mielőtt bárki lecsapna hogy ááá... lám én is felszínes vagyok én is közlöm, hogy azért nincs nálam esélye senkinek mert van párom!

Szóval azok a szituációk kellemetlenek voltak mikor valakivel leveleztem és habár az illető tudta, hogy van párom megpróbált felszedni, és mikor visszautasítottam én lettem megint elhordva mindenfélének...meg sekélyesnek holott tényleg csak arról volt szó, hogy nekem van párom.

Meg ugye van az a típus is akihez hiába beszélsz csak hajtogatja h "neki úgyis mindegy" az ilyenekkel nem nagyon tudok mit kezdeni a legjobb szándékkal sem. Hiába vagyok nyitott, és segítőkész.

Kérdező: Honnan veszed h nem értjük meg a másik felet. Azt hiszed én nem voltam csúfolva. Csúnya kislány voltam, tudom milyen mikor gúnyolnak megvernek eltörik a szemöveged stb...ahogy azt is tudom milyen kitörni ezekből a gátakból. (és ezek sokkal inkább az ember saját gátjai és csak kevésbé a társadalomé) Ezért próbálok segíteni...ha meghallják amit mondok.

2013. nov. 2. 16:34
 33/68 A kérdező kommentje:

#24-es hozzászóló a válaszod értéktelen és haszontalan is egyben. Szerintem rosszul látod a helyzetet. Fogalmad sincs, hogy ki mennyi mindent ad bele és mégse sikerül. Arról meg végképp nincs, hogy mit érez főleg a hülye válaszod után csak még idegesebb lesz, mert Ő nem hibás, hanem az élet hozta ezt neki, ti meg még belerúgtok alaptalanul. Az ilyen válaszolók inkább be se írjanak, mert semmi értelme!

Mert önsajnáltató, ostoba, semmirekellő, lusta dögök, akik egy gallyat nem tesznek arrébb a változásért, csak jönnek ide sírni, hogy milyen szerencsétlenek és várják

2013. nov. 2. 16:35
 34/68 A kérdező kommentje:
#27 Hozzászólóval egyetértek. Csak ilyen lányok úgy tűnik itt nincsenek, ez is erősíti a fentieket. Csak pocskondiázás megy részükről, fél év alatt egy lány nem írt nekem itt privátot ez ügyben, ez jelenthet valamit.
2013. nov. 2. 16:46
 35/68 anonim ***** válasza:
48%

Ha már ki akarsz emelni valamit a szövegemből, először is kérlek használj idézőjelet, másrészt meg sikerült azt kimásolnod, amit éppen csinálsz. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy nem tudatosan vágod magad alatt a fát?

"...hogy nem velem van a baj, hanem a nőkkel."

Nyilván minden nő hibás, de te megint csak, akár csak a többi hozzád hasonló törött szívű legény csak az áldozat vagy. Lerí rólad, hogy fingod sincs a nőkhöz.

Tulajdonképpen nem is baj, hogy nincs csajod, megkíméled ezzel az egész női populációt egy csapástól. Dobálózni meg felesleges, ahogy lenni szokott megnyertem a szócsatát, bár gondolom folytatod te selejt. Igen az vagy, egy selejt. Egy szánalom.

Egy senki.

2013. nov. 2. 16:48
 36/68 A kérdező kommentje:
#29 Hozzászóló nagyon korrektül, érthetően leírt minden lényegeset a kérdéssel kapcsolatban. Az ilyen válaszok visznek előre!
2013. nov. 2. 16:52
 37/68 anonim ***** válasza:
30%

Ember igenis veled van a baj , mert a szövegedből süt a tudatlanság.

Kialakulóban lévő férfiként sikerült segítenem asszem pár sorstársamon ezen az oldalon. Tudod itt nem csak a nőkkel van a baj , az kib szott társadalommal vannak nagy problémák.

Meg itt pár kommentből nem értek pár dolgot : A nők nem szeretetszolgálat. Elvárhatjátok , hogy támagosson meg mittudomén , de minek , ha a rinyáláson kívül semmit nem tudtok nyújtani?

Én sosem tudnék a saját problémáimról úgy beszélni , mintha képtelen lennék azt megoldani , mert az azt mutatná , hogy egy életképtelen hülye vagyok , aki még ezt se tudja megoldani.

Nade saját példa: Nyáron bekerültem egy olyan baráti körbe , ahol biza lányok is vannak. Azelőtt ugyanúgy egy szar vesztes hülyegyereknek gondoltam magam , mint itt a többség ugyanilyen okok miatt. Csak én fogtam magam és változtattam magamon , egyrészt , mert én AKARTAM másrészt magam miatt és nem azért , hogy felszedjek valakit. 3/4 évembe telt , kemény volt , de megérte. Naszóval ebben a baráti körben olyan dolgokról beszéltem többek között a lányokkal is már az első pár napon, amit a legjobb haverommal vagy a családommal sose tettem volna meg. És most is kisegítenek , ha netán kellene valami , ahogy megtenném ugyanúgy.

Amíg nem látod be az önnön hülyeséged , addig ne várj változást. A pszichológia sokat segít

2013. nov. 2. 16:57
 38/68 A kérdező kommentje:

# 35 Nem kérek a kioktatásodból. HA nem jöttél volna eddig rá, akkor én kérdést tettem fel amire választ várok, nem pedig, amit te csinálsz, mert az egy nagy nulla!

A nőket megérteni nem könnyű. Túl bonyolultak ez a baj velük és mellette még pluszban rengeteg negatív tulajdonsággal is rendelkezik a nagy átlaguk.

Nyertél...? Mit nyertél... semmit!

2013. nov. 2. 16:58
 39/68 anonim ***** válasza:

Számomra a legtöbb amit egy férfi sugalmazhat az nem a külseje...hanem az, hogy magabiztos domináns e. (belemehetnénk most az állati ösztönökbe, de nem akarok)

Számomra egy férfi akkor férfias ha erőt sugároz magából. De hogy sugározhatna, ha úgy viselkedik mint egy síró kisgyerek.:S

2013. nov. 2. 17:00
 40/68 A kérdező kommentje:

#37 Az eszedbe se jut, hogy egy embernek nem kizárólag csak egy nagyobb problémája lehet és önhibáján kívül?

Azért néha visszaolvashatnál és alaposabb lehetnél, mert pár dolog felett szerintem átsiklottál...

2013. nov. 2. 17:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!