Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért táplálnak reményt itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért táplálnak reményt itt a lányok a nem vonzó pasikba, miért nem mondják meg konkrétan a kegyetlen valóságot, hogy lehet egyedül fognak meghalni?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő a lányoktól ez, soha nem azt mondják, amit gondolnak, nem egyenesek soha és ezzel kárt okoznak másoknak. Írják, hogy nem vagy ronda, hogy hamis önbizalmat adjanak, és ezzel meg hülyét csinálsz saját magadból, mert elhiszed.

2013. nov. 2. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ha ennyire nem bírod a nőket,és ennyire mély az utálatod miért akarsz magadnak barátnőt? A szövegedből süt a gyűlölet, így hogy is akarsz bármit a nőktől?

Én értem az érzésed, páran/sokan átbasztak és oké utáld az ilyen embereket! De csak azokat utáld akik átbasztak! Akik megérdemlik...ne egy egész nemet!

2013. nov. 2. 17:02
 42/68 anonim ***** válasza:

Ez nagyjából jellemzi is a kérdező eddig kommentjeit:

http://www.youtube.com/watch?v=laxyoaHOP1c

2013. nov. 2. 17:03
 43/68 A kérdező kommentje:
Hogy legyen valakinek bizalma mikor a nők hamis önbizalmat táplálnak és utána még nagyobbat koppan az illető? Ez nem paradox kicsit?
2013. nov. 2. 17:04
 44/68 anonim ***** válasza:

Egyedül fogtok meghalni.

Ja és én is,pedig én vonzó pasi vagyok(állítólag).

2013. nov. 2. 17:05
 45/68 anonim ***** válasza:
36%

Végigolvastam mindent mielőtt kommenteltem , sorry.

Egy vagy több probléma mit számít az? Ha képtelen vagy megoldani. Ne tudd meg nekem mennyi problémát kellett leküzdenem és ezek nagyrésze nem az én önhibám volt.

Keresd csak a kifogásokat engem aztán marhára nem érdekel , hogy egy tömegsírban végzed névtelenül vagy esetleg normális életet éltél. Általánosíts csak és taszítsd el magadtól az olyan embereket (ne adj isten egy nőt is) akivel jól kijöhetnél.Ragaszkodj csak betegesen a hülyeségeidhez mondhatjuk bármennyien az ellenkezőjét :D

Biztos velünk van a baj

Menjél k rvázni vagy vegyél guminőt , az is lyuk nem?

2013. nov. 2. 17:09
 46/68 A kérdező kommentje:
Ha lenne valakim aki normális, akkor írhatnám, hogy a kivétel erősíti a szabályt. de az sokatmondó, hogy a nők is csak kioktatni jönnek ide. Én nem érzem magam hibásnak, mert mindig próbálok tenni ellene.
2013. nov. 2. 17:09
 47/68 anonim ***** válasza:

Az önbizalomnak belülről kéne fakadnia...ha nem onnan fakad csak a külső megerősítésből az nem önbizalom. Szóval ezt csak te érheted el.

(maga a szó is mutatja, hogy ez azt jelenti h valaki tisztában van önnön értékeivel és bízik benne, hogy sikert érhet el azzal is amije van)

Amúgy pont a napokban láttam egy dokumentumfilmet egy nőről akinek fél teste van csak, és mégis van férje és gyereke...ha neki sikerült bárkinek sikerülhet.

[link]

2013. nov. 2. 17:10
 48/68 anonim ***** válasza:
44%
Ember, mit erősködsz még, nem fogod fel, hogy egy csipszar vagy? Az is maradsz, mert változni nem akarsz az fix. Szánalmas vagy, de olyannyira, hogy hozzád képest Gabter maga a megtestesült optimizmus.
2013. nov. 2. 17:11
 49/68 anonim ***** válasza:
Miért akarsz magad mellé normális embereket mikor alapvetően defektes vagy ? A kapcsolatok nagyon nem egyirányúak
2013. nov. 2. 17:11
 50/68 anonim ***** válasza:
Me női hatalom van kedves halandó :D
2013. nov. 2. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!