Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért táplálnak reményt itt a lányok a nem vonzó pasikba, miért nem mondják meg konkrétan a kegyetlen valóságot, hogy lehet egyedül fognak meghalni?
Kedves kérdező ha ennyire nem bírod a nőket,és ennyire mély az utálatod miért akarsz magadnak barátnőt? A szövegedből süt a gyűlölet, így hogy is akarsz bármit a nőktől?
Én értem az érzésed, páran/sokan átbasztak és oké utáld az ilyen embereket! De csak azokat utáld akik átbasztak! Akik megérdemlik...ne egy egész nemet!
Ez nagyjából jellemzi is a kérdező eddig kommentjeit:
Egyedül fogtok meghalni.
Ja és én is,pedig én vonzó pasi vagyok(állítólag).
Végigolvastam mindent mielőtt kommenteltem , sorry.
Egy vagy több probléma mit számít az? Ha képtelen vagy megoldani. Ne tudd meg nekem mennyi problémát kellett leküzdenem és ezek nagyrésze nem az én önhibám volt.
Keresd csak a kifogásokat engem aztán marhára nem érdekel , hogy egy tömegsírban végzed névtelenül vagy esetleg normális életet éltél. Általánosíts csak és taszítsd el magadtól az olyan embereket (ne adj isten egy nőt is) akivel jól kijöhetnél.Ragaszkodj csak betegesen a hülyeségeidhez mondhatjuk bármennyien az ellenkezőjét :D
Biztos velünk van a baj
Menjél k rvázni vagy vegyél guminőt , az is lyuk nem?
Az önbizalomnak belülről kéne fakadnia...ha nem onnan fakad csak a külső megerősítésből az nem önbizalom. Szóval ezt csak te érheted el.
(maga a szó is mutatja, hogy ez azt jelenti h valaki tisztában van önnön értékeivel és bízik benne, hogy sikert érhet el azzal is amije van)
Amúgy pont a napokban láttam egy dokumentumfilmet egy nőről akinek fél teste van csak, és mégis van férje és gyereke...ha neki sikerült bárkinek sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!