Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért táplálnak reményt itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért táplálnak reményt itt a lányok a nem vonzó pasikba, miért nem mondják meg konkrétan a kegyetlen valóságot, hogy lehet egyedül fognak meghalni?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő a lányoktól ez, soha nem azt mondják, amit gondolnak, nem egyenesek soha és ezzel kárt okoznak másoknak. Írják, hogy nem vagy ronda, hogy hamis önbizalmat adjanak, és ezzel meg hülyét csinálsz saját magadból, mert elhiszed.

2013. nov. 2. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
87%

20.as Mond meg mégis milyen segítségre vártok? Egy ilyen kérdésre, mint amit a kérdező írt mi lenne a helyes válasz amit meg is hallgattok?

1. Igen a ronda fiúk dögöljenek meg, mert mi szemetek vagyunk.

2. gyere szegény kérdező legyél a barátom.

Én nem akarok senkibe belerúgni de azon aki magán nem akar/tud segíteni nem lehet tenni senkit. Amíg ő maga nem akar változtatni az életén/szokásán ki segíthet rajta? Senki nem foghatja a kezét és kereshet neki csajt helyette.

Mindenki tudja, hogy az élet nem fair, ott csesz ki veled ahol tud...de az igazságtalanságokat meg kell tanulni megoldani, mert annál h a csajok visszautasítják sokkal nagyobb traumák is jöhetnek majd. (és fognak jönni)

2013. nov. 2. 16:03
 22/68 anonim ***** válasza:
52%

21-es.

Leírom akkor amit konkrétan gondolok,tudom nem fog tetszeni sokatoknak,meg jajj fáradozni másokért,de én így gondolom.

Szóval a kérdező kérdése az picit ténylegesen provokatív és nem egészen jó.Azonban ő is ezzel a figyelmet szeretné felhívni a problémára,nem is igazából így gondolja teljesen,hiszen ő is legbelül szeretne már maga mellé valakit.

2013. nov. 2. 16:08
 23/68 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, de nekem az összes szerintem nem vonzó ismerősöm talált magának hosszabb/rövidebb időre barátnőt. Pedig ők tényleg nincsenek a top listák élén. Lehet, hogy nem csak a nőkben van a hiba. Aláírom, hogy sok a felszínes ember (nő is, férfi is), de sok embernél még mindig nem elsősorban a külső dominál. De tudom, hogy hiába pofázok, mert aki nem akarja az úgysem hiszi el. Sokkal könnyebb abban ringatniuk magukat, hogy mindenki másban van a hiba, nem pedig bennük. Régen én is próbáltam "segíteni", de nem sok sikerrel. Veszett fejsze nyele volt. Pedig nem kevés pszichológiai érzékem van, és szociálisan is érzékeny vagyok, de ami sok az sok. Már akárkinél nem alkalmazom ezen képességeimet.
2013. nov. 2. 16:09
 24/68 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom miért, de mindig válaszolok az ilyen kérdésekre, bár ez kicsit túlzás egy kérdőjellel befejezett sírásra.

Mert önsajnáltató, ostoba, semmirekellő, lusta dögök, akik egy gallyat nem tesznek arrébb a változásért, csak jönnek ide sírni, hogy milyen szerencsétlenek és várják, hogy mindenki a tokájukba kapaszkodva nyalogatja majd a könnyeiket. Képtelenek felfogni a defektes agyukkal, hogy a világ "valamit-valamiért" elven működik és makacsul elutasítanak mindennemű változásra ösztönző tanácsot.

2013. nov. 2. 16:11
 25/68 anonim ***** válasza:

Attól, hogy x ember azt mondja, nem tetszel neki, te attól még nem vagy rossz ember, nem vagy selejt.

Annyira túl van spilázva ez a téma és annyira rágörcsölnek sokan, hogy emiatt szalasztják el az alkalmat.

2013. nov. 2. 16:12
 26/68 anonim ***** válasza:

Én értem, és el is hiszem, hogy vannak olyan nők akik tényleg felszínesek és csak a külsőd meg a tárcád mérete számít nekik...de talán a férfiak között nincs ilyen?

Vannak szemét emberek, de miattuk leírni az összes lányt szerintem nem fair.

És amikor egy lány bátorításként azt mondja, hogy "ne add fel" nem azért teszi h hamis reményt tápláljon, hanem mert esetleg hisz abban, hogy bárki megtalálhatja a párját, és ha az esetleg nem olyan vonzó emberek is sikereket érhetnek el ha az élet más területein kiemelkednek. (ki tudja lehet h az ilyen válaszolók sem a legszebb modellek, így saját reményeiket és tapasztalataikat akarják megosztani. (gondolok magamra)

2013. nov. 2. 16:14
 27/68 anonim ***** válasza:

Még folytatnám a 22-es gondolatmenetet.

Szóval a segítség miben léte abból állna számomra legalább is,ha például privátban megismerne,tehát meg akarna ismerni és nem csak teher lennék neki egy kedves hölgy,és nem kell hogy rám nyomuljon meg semmi ilyesmi,csak beszélgetni mint 2 barát,és ő például segítene kiemelni azt,amiben jó vagyok és segítene pozitívabb irányba terelni engem.És ez már egy haladás lenne hidd el nekünk,hiszen a legtöbbünknek még csak ilyen "közelebbi" kapcsolata sem alakult ki hölgyekkel.Vagy számomra például pár biztató szó is megtenné,ha valaki biztatna hogy meg tudod csinálni,odamész hozzá és hasonlók.Nekem már ez is segítene,hiszen én szeretnék ebbe az irányba változni,csak senki nem akar segíteni és egyedül meg nem nagyon tudok kikerülni belőle,pedig próbálkozom mindenféle módon ténylegesen.És Élőben is történnek velem néha apró dolgok,amik lehet sikerülnének csak egy nagyon pici "lökés" kéne a háttérből,jobb esetekben ezt ugye a barátok segítik,de akik hasonló problémákkal küszködnek pont hogy nincsen senkijük aki segíthetne rajtuk,barátok sem.Hidd el,én szeretnék a legjobban megváltozni,nyitok az emberek felé is mostanában,csak ők nem igazán akarnak nyitni felém.

Az élőben való segítség lenne a legjobb persze,de ezt nem várhatja el nyilván senki sem egy "idegentől",és nem is tenné meg senki egy "idegennek".Ezért is írtam,ha már itt üzenetben segítene csak 1! normális lány,akkor már lehetne haladni és utána már jobb lenne a srácnak is,hiszen bízna úgymond "benne" is valaki,arról már nem is beszélve hogy barátság is kialakulhatna belőle akár. :)

2013. nov. 2. 16:23
 28/68 A kérdező kommentje:
#19 Én nem nyivákolok a nőknek, úgyhogy köszöntem a semmit mondó hozzászólásodat!
2013. nov. 2. 16:25
 29/68 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül mondanám, hogy minden esetben hamis reményt adnak, sokszor inkább talán a naivitás; főleg ha még nem láttak képet az illetőről. Tényleg előfordulhat, hogy nekik kevésbé tetsző pasi mégis talált párt, csak egy másik lány személyében, és azt hihetik ez így megy, mintha csak két kategória lenne. Holott én inkább 4 kategóriára bontanám a dolgot. Az meg, hogy kinek mi a ronda nem annyira különböző. Bizonyos ösztönvezérelt mechanizmusok ősidőktől adottak, és bár egy bizonyos csoportban bőven előfordulhatnak olyanok, akik egyik lánynak tetszenek, másiknak nem. Őket lehet átlagos pasiknak nevezni, hiszen teljesen átlagos, hogy egy nőnek bejön az adott pasi vagy sem. Vegyünk például 10 véletlenszerűen kiválasztott nőt az adott férfi párválasztási célcsoportjából: egy átlagos férfit 10-ből minimum 1 maximum 6 lát majd annyira vonzónak, hogy meg akarja ismerni közelebbről is. Ez alapján a többi kategória is definiálható: természetesen jóképűnek számít az, aki 10-ből 7, vagy még több nőnek bejön. A felső határ csak prediktív, valójában nem is létezik, hiszen olyan férfi még nem élt a földön, aki minden nőnek bejött volna. Itt jön a csavar, hogy viszont az alsó határ nagyon is létezik: csak róluk hajlamosak a lányok elfeledkezni, sőt, mint egy tudatalatti folyamattal kizárva őket saját tudatukból: észre sem venni. Ide tartoznak a másik két csoport tagjai, akik 10-ből 0 nőnek jönnek be (igazából elvileg végtelenségig növelhető a mintacsoport nagysága, melynek gyakorlati felső határát a földön élő összes nő száma jelzi. Itt lényegtelen, hogy 10-ből 0, 100-ból 0, vagy 1000000-ból 0, az eredmény ugyan az). A két csoport közötti alapvető eltérést az jelenti, hogy míg a "pszeudo ronda pasik" egy kis odafigyeléssel elérhetnék az átlagos szintet (ide tartoznak pl. az igénytelen, ápolatlan férfiak), addig a "valódi ronda férfiak" bármit is tehetnek, akkor sem tehetnek semmit sem azért, hogy a szebbik nem legalább egy képviselőjének bejöjjenek. Utóbbiak táborát erősítem én is. (Amúgy szerintem ezzel a 10-es skálával bárki képes lehet reálisan belőni, hogy melyik táborba tartozik)

A "nyafogás" megint más téma: ezt is lehetne hosszabban részletezni, de a lényeg, hogy szerintem a válaszadók által nyafogósnak (had ne idézzem a többi jelzőt) vélt kérdezők nem minden esetben ilyenek a való életben. Szintén saját példa, ha akarjátok elhiszitek, ha akarjátok nem, de a való életben senki meg nem mondaná, hogy van egy ilyen oldalam is. Azok, akikkel a való életben találkozok általában mosolygósnak, optimistának, vidámnak tartanak. Ezt a álarcot azonban nehéz folyamatosan fenntartani úgy, hogy igazából senkinek sincs fogalma mennyi keserűséget és csalódást halmoztam már fel az ellenkező neműek gúnyolódásai, átverései, elutasításai miatt. Külsőre adom, hogy meg sem érint (mert ez a társadalmilag is elvárt viselkedésforma a férfiaknál), míg belül komolyan szíven üt. A túlzásba vitt elfojtás viszont nem vezet semmi jóra, ezért a frusztráltság levezetésének nyitócsapjaként ki lehet írni egy ilyen kérdést, lehet kicsit panaszkodni, aztán reggel újra felvenni az álarcot és élni az életet. Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de meggyőződésem, hogy nem.

2013. nov. 2. 16:25
 30/68 anonim ***** válasza:
54%

A nők, ha a pasijuk élete időközben valamiért csődbe jut, azonnal otthagyják az addig "hőn szeretett" férfit...

Ennyit róluk.

2013. nov. 2. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!