Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért táplálnak reményt itt a lányok a nem vonzó pasikba, miért nem mondják meg konkrétan a kegyetlen valóságot, hogy lehet egyedül fognak meghalni?
Mert az átlagos az miben mutatkozik meg? Az is lehet, hogy egy általad átlagosnak titulált nő, egy nálad jobb pasinak is túl van az átlagon, ahogy te is lehetsz egyesek szemében átlagon aluli úgy, hogy az a lány nem tetszik neked.
Ez nem úgy működik, hogy mindenki kap egy pontszámot, ami alapján osztályozzák.
szerintem te úgy gondolod magadról, hogy átlagos vagy, de mi van, ha valakinek meg még átlagos sem vagy?
És pláne miből gondolod azt, hogy benned van a hiba, ha valakinek nem tetszel? Lehet, csak pont annak nem tetszel, akit te kinéztél, és ebből vonsz le messzemenő következtetéseket? Pl. én Biebert bottal sem piszkálnám meg, aztán hány csajnak tetszik.
Definiáljátok már a szépséget? Mármint honnan döntöd el, hogy valaki hova kerül a szépség skálán? Ugyanazt a csajt 5 pasi ötféleképpen fogja pontozni...mert az egyiknek a szőke haj tetszik a másiknak a nagy fenék stb...
Innentől kezdve szerintem értelmetlen az egész "átlagos" csaj "átlag alatti" pasi hiszti...
Mindenkinek más az ízlése, nekem pl nem jönnek be az izmos pasik hiába tudom, hogy elvileg az a szexy, de nekem a hosszú hajú véznák tetszenek :D Mindenki találja meg aki neki tetszik, de ne egy idióta skála alapján ami nem is létezik...
Ha nem csöpög zsírtócsa a hajadból és 3- nál több fogad van, akkor hajrá randizni és ne siránkozz.
mert ami valakinek nem vonzó, az attól még másnak lehet
mert nem mindenkinek ugyanaz tetszik, jól is néznénk ki
a barátnőm pl. jól lefújjogta a kiszemeltemet, a báttya is el volt telve magától hogy ő mennyivel helyesebb az öccsénél - aztán nekem mégis ő tetszett és ő kellett, úgyhogy a bátty koppant.
ennyit erről
én senkibe nem táplálok hamis önbizalmat, őszinte vagyok, átlagos csaj átlagos igényekkel és mások számára átlagos, az én szememben helyes pasit választottam.
ízlések és pofonok
Még jó, hogy az ő idejében nem volt gyakorikérdések...
"Megházasodott, felesége Theresa Murray volt, négy gyermekük született"
Biztos nagyon vonzó lehetett a világ asszonyainak a három lábával. De nem ő az egyetlen, aki nem egy görög félisten és mégis megtalálta a párját. Csak ahogy írja is a cikk, megnyílt az emberek felé, és ezt már csak én teszem hozzá: nem ilyen idióta, önsajnálgató gondolkodása volt.
Legyünk őszinték, nekem sem kéne egy olyan pasi, aki állandóan azon nyivákol, hogy ő milyen ronda, meg szemét nők, és hogy jajj miért nem kell senkinek.
19-es.
Én például nem így gondolkozom a mindennapokban és nem nyivákolok,csak tényleg sajnos felszínesek a nők nagyon durván,hiszen én ezt tapasztalom,ez egy vélemény és nem nyivákolás,lehet rajta változtatni hiszen ha találok olyat aki nem ilyen akkor meggondolom a dolgot.7 éve keresek normálisat,eddig nem igazán találtam,de én például soha nem adtam fel csak sokszor már nehézkes nekem is a dolog,főleg ennyi idő után.
Azt is meg kéne látni,hogy Nem véletlenül állítják egyre többen ezt,és gondolják így.
De akik legtöbben ide írtak,nem képesek felfogni milyen ez a helyzet a másiknak,mit érezhet,mit élt át.Csak belerúgni tudnak még egyet az emberbe,de segíteni azt már nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!