Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L
Szerintem vetesd el, és szakíts a sráccal.
Mindegyik rossz hatással lenne rád!
Hogy hogy lehet pár ember ennyire bunkó,mintha ilyen dolog megtörtént volna már velük. Ne hallgass azokra, akik piszkálnak emiatt.Megtörtént, rengeteg emberrel előfordul ez,ettől még nem lettél hirtelen rossz ember. A döntés végülis a tiéd, ha a srác elhagyott, akkor szerintem hagyd a francba, ilyen apa is lenne belőle,aki inkább elmenekül a problémák elől,minthogy szembenézzen velük. Én megtartanám a babát, persze nehéz lenne vele,főleg ilyen fiatalon, de egy percig sem gondolkoznék az abortuszon. Nem hiszem, hogy tönkretenné az életedet, végülis ahogy felfogja az ember. Szerintem semmi olyanból nem maradnál ki,amire később ne lenne lehetőséged. És 100% -persze nem biztos, hogy azonnal-, hogy találsz magad mellé olyan társat,aki elfogad titeket.
Persze ez csak az én véleményem :) Minden esetre szurkolok.
18/L
Én is azt gondolom, hogy az örökbe adás egy jó megoldás. De ha tudod, neveld fel te. (A gyerek apja is igazán bevállalhatná. Nem tehet róla egyikőtök sem, így alakult, "ezt dobta a gép". De ha már ez van, senkinek nem szép dolog elszaladnia.)
Azok, akik azt mondják, hogy az abortusz azért nem gyilkosság, mert magától is elmehet a gyerek, azért tévednek, mert a születése után is bármikor meghalhat bárki, mégsem szabad megölni senkit. A születés csak annyi, hogy onnantól máshonnan kapja a kaját és az oxigént, és máshová ürít. Én onnantól tekintek embernek egy élőlényt, hogy benne rendelkezésre áll az ember "legyártásához" szükséges teljes információmennyiség, és a technológia is, és ez működik, tehát ha hagyják, emberformájú és nagy valószínűséggel emberműködésű ember lesz belőle. Igazából ezen lehet egyedül vitatkozni, sokan vannak, akik máshová húzzák az embernek tekintés határvonalát. (Érdekes módon azt viszont senki nem meri megtenni, hogy mondjuk magas fokú elvonatkoztatási és logikai készségek meglétéhez köti. Ebben az esetben ugyanis a megszületett, felnőtt, és jelenleg embernek tekintett egyedek 80..90%-a szabadon megölhető lenne. Csak tudnám, mit keres a fajunk nevében a két sapiens...)
Nos. 17 évesen, feltételezem, még iskolába jársz. Először magadat készítsd fel az életre és utána készíts fel mást. Gyereket csinálni a hülye is tud. A felneveléshez érettség kell. Egy gyerek igen hosszú időre "leköti" majd az idődet. A helyedben feltenném a kérdést magamnak, hogy én felkészültem e már egyáltalán?
Én elvetetném a helyedben. Először a saját életedet tedd egyenesbe (biztos munka vagy továbbtanulás), ráérsz még a családalapításra. De persze Te döntesz, Te dönts. És ne édesanyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!