Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L
De miért érdemeltem meh? és miért pont én kerültem ebbe a helyzetbe?
én ezt nem birom, egyfolytaba vsak sirok, nem akarok ezen a világon maradni! :'(
Ezért nem lenne szabad ilyen fiatalon huzamosan szexuális életet élni.
Nincs itt semmi baj, más is került már hasonló helyzetbe. Ismerek valakit aki ugyanígy járt 17évesen, Egyetemre gyerek mellett járt, és azóta is ügyvéd. Szüleiddel beszéld meg a dolgot, meg hogy tudnak-e támogatni. A lényeg, hogy a gyereket ne hanyagold el. Simán találhatsz még társat, csak ne a nagyszájúakat keresd, hanem a visszahúzódóak közül válassz.
Nem szeretnélek befolyásolni, mindhárom megoldás mellett fel lehet sorolni érveket és ellenérveket, mindre van pozitív és negatív példa is.
Én azt gondolom, hogy ha nem tudnál feldolgozni egy abortuszt, akkor inkább tartsd meg, főleg ha megvan a háttér. Az első dolog viszont a tanulásod, a továbbképzésed kell, hogy legyen a baba mellett, azt kell mérlegelned, hogy az menne-e. Kemény meló lenne gyerek mellett, át kell gondolnod.
Ha ennyire támogat a családod, még meg is tarthatod, bár nehéz lesz, és nincsen olyan, hogy lepasszolod a gyereket, mert te el akarsz menni bulizni....mint amit a sógornőm csinált. Mert megcsinálta ezt, 20 évesen...az anyja meg hagyta....-.-az a szomorú, hogy még így is lett másik pasija, hogy gyereke volt. Bár nem érdemelte meg. Ma már 3 éve házasok, de folyton marják egymást, és megcsalják egymást. A csaj szerelem nélkül ment hozzá, és sikerült a pasiból is kiölnie a szerelmet.
Egyébként ha bármikor ez a kis féreg vissza akarná könyörögni magát, eszedbe ne jusson szóba állni vele.
Egyébként egyik régi osztálytársam is így járt. 17 évesen teherbe esett, bár ők nem védekeztek. Megtartották. Ma már 10 éve együtt vannak, 6 éve házasok, és van 3 gyerekük:)
Amúgy meg ne hallgass a sok parasztra itt, te mindent megtettél amit lehetett, hogy ne legyél terhes. Nem hibáztál. Talán csak abban, hogy még nem ismered eléggé a férfiakat, és nem ismerted ki elég jól a pasidat. De ehhez fiatal is vagy.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!