Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L
A párom azt mondta hogy ö nagyon szeret és mindig velem akar lenni, de ö még nem akar gyereket csak 3-4 év múlva, de azt mondta döntsem el én hogy mit akarok a gyerekkel..
magyarul vagy öt választom vagy a babát.
már nagyon depresszios vagyok emiatt, egyfolytába csak sírok.
A fogamzásgátló tabletták elég jól védenek ha nem ostoba a hölgy aki szedi. A kérdező fiatal, az orvos gondolom alacsony hormontartalmút írt fel, aminél baromira fontos, hogy hogyan szeded. Gyakorlatilag minden nap azonos időben kell beszedni különben nem hat. Feltéve ha elhisszük, hogy a kérdező nem hazudik, és tényleg védekeztek.
Ami a leányanyákat illeti, kellene a francnak egy ilyen csaj. Én nem nevelném más kölykét, a teherbeesés ténye pedig a nőt minősíti. Felelőtlen és ostoba.
ő az a lány aki bevállalta a babát, 16 évesen!! szakított vele a barátja.. de most megint együtt vannak!! beszélgess vele, megéri, nagyon aranyos lány :)
Persze most itt probalunk jo tanacsot adni a jelenlegi resztvevoknek es az adott helyzetre (sok no szul mar ebben a korban) ... viszont ne feledkezzunk meg az erkezo uj jovevenyrol. Az egeszseges fejlodeserol es az ehhez szukseges korulmenyekrol.
Gyermek neveleshez apa is kell, otthon is kell, rendszeres jovedelem is kell. Valoszinuleg ezek mindegyike hianyzik ebbol a kapcsolatbol.
Lehet meg mas partnered, hiszen a gyermek semmirol nem tehet es ezert nem is indokolt ugy feltuntetni a dolgokat, mint ha az uj tarstalalas lenne a fo problema.
Szoval, ha nem idealisak avgyagy csoppet sem optimalisak a korulmenyeid, akkor inkabb most meg a terhessegmegszakitas melletti ervek a bolcs gondolatok: szuleid tartananak el gyerekkel egyutt, naluk is laknal, a sulit be kellene fejezned, megfelelo iskolai vegzettsegek nelkul csak a szar melok johetnek szoba ... szaz szonak is egy a vege: vetesd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!