Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes lettem, a párom szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 08:49
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
34%

Az biztos, hogy a sikeresebb fiatal férfiaknál gyerekkel sokkal kevesebb esélyed lesz, párválasztáskor gyerekkel sokkal nagyobb kompromisszumokra kényszerülsz (pl. bénább fiatal férfi v. normális férfiből idősebb).

Kérdés, hogy egy 5 hetes magzat injekcióval történő elhajtása okoz-e nagyobb lelki traumát v. az hogy később már a sikeresebb fiatal férfiak nem számolnak veled komolyan.

2013. okt. 29. 09:01
 12/60 anonim ***** válasza:

Van 7 heted gondolkozni hogy megtartod-e..

Szerintem vetesd el mert fiatal vagy még 1 gyerekhez...

17/F

2013. okt. 29. 09:01
 13/60 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de mit gondoltál, hogy mit fog tenni a gondolom szintén hasonló korú barátod? Nem értem, miért nem lehet gondolni a fogamzásgátlásra, ha a szexre igen.
2013. okt. 29. 09:02
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Kamu!
2013. okt. 29. 09:03
 15/60 A kérdező kommentje:

tudom hogy nagyon fiatal vagyok még egy gyerekhez, de nekem egyszerüen nincs szivem megöletni.. nemtudom mit tegyek :/

nsgyon kétségbe vagyok esve .

2013. okt. 29. 09:06
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Kamu szerintem is.
2013. okt. 29. 09:08
 17/60 anonim ***** válasza:

Persze találhatsz, de nem lesz egyszerű. Főleg egy bizonyos korig a fiúk szerintem nagy ívben kerülni fognak, vagy közlik veled, hogy maximum szexkapcsolat lehet. Fiatal korban még nem akar senki ekkora felelősséget, főleg más gyerekét nem.

Mindentől függetlenül a védekezés két emberen múlik, annak ellenére is, hogy leginkább a te érdeked a teherbeesés elkerülése, a barátod pedig gerinctelen. Ha nem akarod elvetetni, örökbe is adhatod ha mégsem szeretnéd nevelni.

2013. okt. 29. 09:09
 18/60 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu? sajnos NEM az!! bárcsak az lenne! nemtudom nektek hogy esne ha így járnátok!!
 19/60 ameoland ***** válasza:
49%
add örökbe
 20/60 ameoland ***** válasza:
93%
hogy esne? nem tudom de azért egy picit több eszem van nálad ha te addig se jutsz el,hogy védekezés.
2013. okt. 29. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!