Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes lettem, a párom szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 08:49
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Szüleiddel megbeszélted már? Leginkább ők tudnának tanácsot adni, ők jobban átlátják a saját helyzeteteket.
2013. okt. 29. 09:11
 22/60 A kérdező kommentje:
védekeztünk !! rendszeresen szedtem a fogamzásgátlót, + még megszakításos védekezés is volt a gyógyszer mellet!! nem értem hogy b*szhat ki így velem a sors!
2013. okt. 29. 09:13
 23/60 anonim ***** válasza:
54%

Az abortusz nem gyilkossag (valojaban magadtol is elvetelhetsz barmikor es fejlodesi rendellenesseg eseten is megszuntetik a terhesseget), tehat nem kell tullihegni a dolgot. A noknek nagyon sok hanyadanak van ilyen beavatkozasa fiatalon, aki tagadja, az hazudik.

Itt inkabb a baratod viselkedese az, amit ki lehetne vesezni. Legkozelebb azert valogathatnal egy kicsit mielott odaadod magad, mert az olyan fiu aki csak megcsinalja a bajt es utana lelep, nem a megfelelo parvalasztasrol tanuskodik.

Alap esetben en megkeresnem a fiu szuleit es kifizettetnem veluk a beavatkozast!

2013. okt. 29. 09:13
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Aha, én a helyedben elvetetném. Utólag nem fogod megbánni és ha majd lesz normális párkapcsolatod, kb 8-10 év múlva, már lesz munkahelyed is, lehet szó családalapításról. Ez a szitu így senkinek nem jó.
2013. okt. 29. 09:18
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon lerontja az esélyeidet. Persze nem lehetetlen, de keress vissza hasonló kérdéseket, meglátod mit szóltak hozzá a többiek.

Sehogy se lesz tökéletes: ha abortusz, akkor (valószínűleg) bűntudat; ha örökbeadás, akkor azért lesznek kétségeid; ha felneveled akkor öröm a gyerekben, viszont hátrány más területeken. Nem csak a párválasztás, hanem oktatás, munkahely, ilyenek.

Mérlegelned/mérlegelnetek kell (17 évesen, keresőképtelenül és pénztartalék nélkül bizony nem biztos hogy ez egyedül a te döntésed) és elhatározni mi legyen.

Nem terelnélek semelyik irányba, de ha véletlenül a terhességmegszakítás mellett döntenél, akkor még szép hogy a fiú vagy a szülei is hozzájárulnak, ha nem is teljes egészében.

2013. okt. 29. 09:22
 26/60 A kérdező kommentje:
De hogyan eshettem teherbe? mikor gyogyszert is szedtem + megszakitást is alkalmaztunk.mellette!??
2013. okt. 29. 09:22
 27/60 anonim ***** válasza:

Egy almamag méretű csíra az 5 hetes magzat, ezért kár elszúrnod az életed.

[link]

2013. okt. 29. 09:25
 28/60 anonim ***** válasza:

1-4 mm:

[link]

2013. okt. 29. 09:27
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Most mar ne azon gogyizz, hogy miert tortenhetett meg ... azon tord a fejed, hogyan oldod meg (egyedul) es ne huzd sokaig az idot ... minel kisebb meg a magzat, annal egyszerubb a beavatkozas ... ja es azert a fiut tokonrugnam nekifutasbol.
2013. okt. 29. 09:28
 30/60 anonim ***** válasza:
75%
Mosmár tök mindegy, ne ezen problémázz. Menjél el anyukáddal a nőgyógyászhoz, kérjetek időpontot abortuszra, és kész. Utána pedig egy másik gyógyszert kell felíratni, illetve védekezzetek gumival, ha majd lesz kivel. Nem fogjuk tudni neked itt megmondani neked pontosan miért lettél terhes, nem látunk bele a szervezetedbe, hogy hogyan alakultak éppen akkor a hormonális dolgaid.
2013. okt. 29. 09:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!