Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?
Én bele tudok szeretni az intelligens pasikba. Imponál, hogy felnézhetek rájuk. Hogy van eszük és használják is ha arra használja, hogy engem kisegítsen vele akkor meg aztán pláne levett a lábamról. Itt az odafordulás és a törődés is nagy szerepet játszik. Érezni, hogy fontos vagy valakinek.
Nem egy lányt ismerek aki így működik. Náluk esélye sincs a nagydumás kívül minden belül semmi műmájereknek.
"Hogy van eszük és használják is ha arra használja, hogy engem kisegítsen vele akkor meg aztán pláne levett a lábamról"
A legjobb út a friendzone-ba......
#83:
Én is el lettem utasítva sokszor, de nem utálom a nőket.
Azt teszik, amire biológiailag kódolva vannak. Kiválasztják a legjobbat, ami nem én, vagy nem te vagy. Annyit lehet felhordani nekik, hogy ha ezt szóváteszed, akkor játsszák a pócsi szüzet és hárítanak.
Nézd meg magad kívülről, a tulajdonságaidat és az élethelyzetedet. Ha nő lennél, járnál-e magaddal? Ha igen, miért, ha nem, miért.
# 86
Azert mert ti vagytok kisebbsegbe es legtobbunk nem is talalkozik a hozzad hasonlokkal...
Azért, mert nem minden percemet a fitnessz teremben töltöm és a klubbokban/diszkókban?
Mi a kifogás arra, hogy soha senki nem jön oda hozzám a könyvtárban vagy jóga órán, hogy ismerkedne? Bezzeg a barátnőm, aki vörös hajú, 160 cm és 47 kiló, hatalmas mellekkel, őt folyamatosan füttyögik, kapja a kéréseket. A könyvtáros fiú is kacsintva adja ki a könyvet neki.
Minden férfi disznó és turkálni akarnak a nőkben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!