Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utolsó ronda, nagyállú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Miért más a nőknek és még rondábbaknak is, hiszen ugyanúgy emberek, nem érnek többet. Mégis még azok is kellenek 8-10 fiúnak és még abból is tud válogatni.
2013. okt. 27. 08:55
 81/122 anonim ***** válasza:

Én bele tudok szeretni az intelligens pasikba. Imponál, hogy felnézhetek rájuk. Hogy van eszük és használják is ha arra használja, hogy engem kisegítsen vele akkor meg aztán pláne levett a lábamról. Itt az odafordulás és a törődés is nagy szerepet játszik. Érezni, hogy fontos vagy valakinek.

Nem egy lányt ismerek aki így működik. Náluk esélye sincs a nagydumás kívül minden belül semmi műmájereknek.

2013. okt. 27. 11:51
 82/122 anonim ***** válasza:
She proves a point.
2013. okt. 27. 11:55
 83/122 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha nem lettem volna ennyiszer elutasítva, akkor utálnám a nőket? Nem!
2013. okt. 27. 11:56
 84/122 anonim ***** válasza:

"Hogy van eszük és használják is ha arra használja, hogy engem kisegítsen vele akkor meg aztán pláne levett a lábamról"

A legjobb út a friendzone-ba......

2013. okt. 27. 11:58
 85/122 anonim ***** válasza:

#83:

Én is el lettem utasítva sokszor, de nem utálom a nőket.

Azt teszik, amire biológiailag kódolva vannak. Kiválasztják a legjobbat, ami nem én, vagy nem te vagy. Annyit lehet felhordani nekik, hogy ha ezt szóváteszed, akkor játsszák a pócsi szüzet és hárítanak.

Nézd meg magad kívülről, a tulajdonságaidat és az élethelyzetedet. Ha nő lennél, járnál-e magaddal? Ha igen, miért, ha nem, miért.

2013. okt. 27. 12:02
 86/122 anonim ***** válasza:
Ha valaki levesz a lábadról, akkor szerintem azt nem friendzoneba raknám. Én egyébként utálom az összes pasit, mert mindegyik csak kihasználna. Egytől egyig ezt csináljátok, nem kell más csak a tipikus plázapcsák, hogy azt eltartsátok. Nekem nem a pénz kell meg a kinézet, hanem a romantika. De ti persze átnéztek rajtam! Észre sem vesztek és csak a pénzetekkel törődtök, hogy több legyen (DE MINEK?).
2013. okt. 27. 12:03
 87/122 anonim ***** válasza:

# 86

Azert mert ti vagytok kisebbsegbe es legtobbunk nem is talalkozik a hozzad hasonlokkal...

2013. okt. 27. 12:09
 88/122 A kérdező kommentje:
Hányszor hallottam már ezt a nem kell a pénz meg nem kell a kinézet. A csapból is ez folyik, ha beszélgetek egy lánnyal. Már pedig több százzal beszélgettem eddig, de csak barátnak akartak, nem párnak. Aztán az összes a helyi gazdag és 190 magas (én 171 cm) sráccal jött össze, beleszeretettek az iszákos fajtájukba meg az új Audijukba (apa vette nekik).
2013. okt. 27. 12:12
 89/122 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem minden percemet a fitnessz teremben töltöm és a klubbokban/diszkókban?

Mi a kifogás arra, hogy soha senki nem jön oda hozzám a könyvtárban vagy jóga órán, hogy ismerkedne? Bezzeg a barátnőm, aki vörös hajú, 160 cm és 47 kiló, hatalmas mellekkel, őt folyamatosan füttyögik, kapja a kéréseket. A könyvtáros fiú is kacsintva adja ki a könyvet neki.

Minden férfi disznó és turkálni akarnak a nőkben!

2013. okt. 27. 12:13
 90/122 A kérdező kommentje:
Egyszer végre azt írnátok le, amit tesztek és nem vakítanátok, hogy fúúúúúúúújjjjjjjj, nem bírom a helyes srácokat, kiráz tőlük a hideg stb. Akkor legalább ha már felszínesek vagytok, de legalább egyenesek. Csak az a baj, hogy a felszínesség mellett görbe úton is jártok, ami a rossz fiúhoz vezet.
2013. okt. 27. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!