Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?
Arra nem gondoltál, hogy nem a külsőddel van a baj...én anno társkeresőn ismerkedtem meg mostani párommal, és én előbb a bemutatkozását olvastam el és csak utána néztem meg a képeit...sokkal inkább érdekelt, hogy közös témákat, érdekes hobbikat írt le, mint a külseje így adtam neki egy esélyt.
Szerintem neked is ezt kéne tenned. (persze vannak lányok akik külsőre mennek,de nem mind) Pl leírhatnád ide, milyen bemutatkozó szöveged van kint, miket írsz fel hobbinak, mert a gond lehet ott van. :D
Kedves AliceWhite!
Legtöbb lány, be se lép a pasik profiljába, nemhogy ott bármit elolvasson, Te egy különleges példány vagy :D
A probléma az ön eszközében van.
Ha a kérdést így kezded: "Az utolsó ronda, nagyállú..."
Akkor ez már közvetíti, hogy te mit és hogyan keresel.
Én 13 napig voltam fenn társkeresőn, nem töltöttem fel képet magamról, írtam kb. 10 lánynak és ebből 5-6 visszaírt (és nem voltak fizetős tagok, szóval ez levonódott a levél korlátukból).
Az egyik közülük a mostani barátnőm, mert jószívű, őszinte, szeretetre méltó... és még olyan jelzők amik téged egyáltalán nem érdekelnek.
Én csak a saját nevemben tudok beszélni, hogy a többi lány milyen azt nem tudom... de arra emlékszem, hogy anno nekem azon akadt meg a szemem mikor párom profilján láttam, hogy ugyanazt a könyvet olvassa mint én, míg azt már nem tudnám felidézni melyik képei voltak fent. (pontosítva egy képére emlékszem mert azon nála volt a fényképezőgépe is, és a gép minőségéből már látszott, hogy nem kamuzott mikor a természetfotózást írta ki hobbinak)
Az is számít h az ember milyen társkeresőre megy, mert vannak olyanok ahol a többség szexpartnert/könnyű kalandot keres...van olyan ahova általában idősebbek regisztrálnak, szóval ez sem mindegy :)
Amúgy meg a rondaság relatív dolog...rengeteget lehet javítani az ember külsején egy jó hajjal, ruhával, fiúknál szakáll növesztésével/levágatásával...stb stb...
Én a Pets game miatt fent vagyok elég régóta egy ún. társkeresőn. De igazából csak játszom. Van saját karim, meg van több női karim is a farmoláshoz.
A saját karim nőtől egy darab üzenetet nem kapott soha, csak olyat, hogy ad goldot, ha beírom a nevembe a nevét, hogy "ty my owner XY", meg megkért üziben, hogy valamelyik kiskarimmal vegyem meg az inaktív állatait, amelyik kiskarim éppen kioptolás előtt áll.
A női segédkarijaim meg kb. percenként kapnak házassági ajánlatot, úgy, hogy beírtam a profilba, hogy pets only..... a Meet Me-nél már 99+ felkérést ír ki kb. 1 nap alatt, míg a saját karimmal, sose volt egy se.
Az meg hogy milyen kép készül rólad, az is változtatható...ugyanazt a lányt le lehet fotózni szépen vagy csúnyán...
Nyilván így van, biztosan én vagyok csak a szerencse szülötte.
Szerintem a legtöbben, ha nem több éve vannak fenn, akkor elolvassák a leveleiket és szerintem azzal lehet (és kell is) megfogni a másikat. De erről- azaz a társkeresős szokásaikról- talán érdemesebb őket kérdezni és nem tippelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!