Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?
Spam? Hol?
Oda akartam kilyukadni, hogy hiába írtok társkeresőn a nőknek, odáig nem jutnak el, hogy elolvassák őket, mert annyi üzenetet kapnak, hogy nem is emlékeznek rátok, nem hogy válaszoljanak is. Ha mindre válaszolnának, nemhogy (mű)körmük, ujjuk nem lenne....
"ostoba internetes játékról vakerázz"
Az a játék egy társkereső oldalon megy amúgy, csak szólok......
"de azok is folyton elutasítanak. Ettől lejjebb nem tudok menni, mert képtelen vagyok vonzódni."
Hát akkor annyi a helyzet, hogy te ettől lejjebb vagy, a lányok meg ettől lejjebb nem tudnak menni, mert képtelenek vonzódni. Szííívás.
Gondolom ti sem veszitek magatok komolyan...
Megírjátok mondjuk az én levelem és a 8. levél után találkoztok személyesen. Ott meg úgyis kiderül, hogy végig másnak állítottátok be magatok mint amilyenek vagytok és soha nem lesz újabb találkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!