Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utolsó ronda, nagyállú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Miért más a nőknek és még rondábbaknak is, hiszen ugyanúgy emberek, nem érnek többet. Mégis még azok is kellenek 8-10 fiúnak és még abból is tud válogatni.
2013. okt. 27. 08:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
Fogyj egy kötelet.
2013. okt. 27. 09:42
 42/122 anonim ***** válasza:

Spam? Hol?

Oda akartam kilyukadni, hogy hiába írtok társkeresőn a nőknek, odáig nem jutnak el, hogy elolvassák őket, mert annyi üzenetet kapnak, hogy nem is emlékeznek rátok, nem hogy válaszoljanak is. Ha mindre válaszolnának, nemhogy (mű)körmük, ujjuk nem lenne....

2013. okt. 27. 09:43
 43/122 anonim ***** válasza:
Akkor ezt írd, és ne valami ostoba internetes játékról vakerázz. :)
2013. okt. 27. 09:45
 44/122 anonim ***** válasza:

"ostoba internetes játékról vakerázz"

Az a játék egy társkereső oldalon megy amúgy, csak szólok......

2013. okt. 27. 09:47
 45/122 anonim ***** válasza:
engem érdekelne a kép nélküli levél szövege!!! megfognám én is egy pár lány... szívét, kedves szavakkal
2013. okt. 27. 09:47
 46/122 anonim ***** válasza:
Amennyiben az a társkereső oldal az interneten van, ebben az esetben a játék is. A leírásod alapján ostoba. :)
2013. okt. 27. 09:50
 47/122 anonim ***** válasza:

"de azok is folyton elutasítanak. Ettől lejjebb nem tudok menni, mert képtelen vagyok vonzódni."

Hát akkor annyi a helyzet, hogy te ettől lejjebb vagy, a lányok meg ettől lejjebb nem tudnak menni, mert képtelenek vonzódni. Szííívás.

2013. okt. 27. 09:59
 48/122 A kérdező kommentje:
Hogy lehet olyan jó levelet írni, hogy már nem is kíváncsi utána a külsődre és nyomban szerelmes lesz beléd? Nekem ez sosem sikerült. Pedig szép számmal küldök el nem sablonlevelet lányoknak, de mielőtt elolvassák azt nézik meg, hogy kitől jött. Ha olyasvalakitől, aki nem Brad Pitt 2, akkor a kukában landol, ezt tapasztaltam 3 év alatt.
2013. okt. 27. 09:59
 49/122 A kérdező kommentje:
81%os, nagyon vicces vagy, de te magad vagy egy nagy szívás. Nem kell ide írni, ha ilyeneket írkálsz. Tanácsot kell adni, hogyan kell helyes pofi nélkül átlag lányokat felcsípni. Ez kell nekem, nem az, hogy ,,szívás".
2013. okt. 27. 10:00
 50/122 anonim ***** válasza:

Gondolom ti sem veszitek magatok komolyan...

Megírjátok mondjuk az én levelem és a 8. levél után találkoztok személyesen. Ott meg úgyis kiderül, hogy végig másnak állítottátok be magatok mint amilyenek vagytok és soha nem lesz újabb találkozó.

2013. okt. 27. 10:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!