Tetszik a rajzom? Negativ, pozitiv, de főleg épitő jellegű kritikát várok! Kép lent.
Kritikát inkább DeviantArton keress, több a szekértő és direkt erre van kitalálva.
Hát 13 évesen én biztos jobban rajzoltam, de jó voltam, és tanultam rajzolni, szóval a korodhoz képest bizonyára jó. :D
A beállítás nem jó, túl hangsúlyos a lap felső része, pedig az inkább csak háttér lenne. A közepe meg üres. Nem kell középre rajzolni mindent, de azért ne a lap széle legyen sose a hangsúlyos.
Tanulj meg perspektívában rajzolni, erről olvashatsz sok helyen, hogyan és miként. De teljesen nélkülözi a rajzod.
Az embered kissé mutáns, az anatómiához nincs sok köze, a lába túl rövid, aránytalan. A birkák is inkább mesekönyves báránykák, a fejüket leszámítva oké, legyen, ha nem a realitás a cél.
Az árnyékolás túl vonalas, vonalasnak meg ritkás, tónusozás nincs. Szóval el lehet játszani a fény-árnyék hatásokkal, térbelivé tenni a testeket.
Sok kritika, tudom. ^^" De nem rossz a képed, és örülök, hogy nem egész nap a gép előtt lógsz meg punnyadsz, hanem rajzolsz, kitartás. Kicsit tanulod is, nyár végére szuper jó leszel. ;)
Köszönöm! :) Megfogadom amiket irtál, köszönöm a sok hasznos dolgot.
Utolsó kettő: Köszönöm, igyekezni fogok! :)
A kép szörnyű és értékelhetetlen kritikus szemmel.
Viszont, ha hozzáveszem, hogy 13 éves voltál, akkor azt mondom, hogy ne hagyj fel vele, csak naponta kb. 3 ilyet csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!