Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utolsó ronda, nagyállú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Miért más a nőknek és még rondábbaknak is, hiszen ugyanúgy emberek, nem érnek többet. Mégis még azok is kellenek 8-10 fiúnak és még abból is tud válogatni.
2013. okt. 27. 08:55
 71/122 anonim ***** válasza:

Utálod a nőket...ezzel mindent leírtál.

Hogy várod el, hogy kapcsolatod legyen, ha eleve előítéletekkel és haraggal állsz bárki felé...:S

2013. okt. 27. 11:00
 72/122 A kérdező kommentje:
Ha én nem vagyok ronda szerintetek, akkor képzelem, amikor itt fent van naponta 10 ronda pasis kérdés és mindig azt mondjátok, hogy nem bele van a baj, akkor mi. Ha nem vagyok az és még így is csak gyűlöletet szülök itt, akkor bele tudom képzelni magamat az itt lévő tényleg ronda pasik helyébe, hogy miket kaphatnak a fejükhöz a nőktől. Szívből sajnálom magamat is, de őket főleg.
2013. okt. 27. 11:00
 73/122 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de hogy tudsz úgy udvarolni, ha utálod a nőket? Mit lehet így hitelesen mondani?
2013. okt. 27. 11:01
 74/122 anonim ***** válasza:

Igazából meg sem akarod hallani amit mondanak...a személyiségeddel nagyobb gondok lehetnek mint a külsőddel. Persze ezt nem fogadod el, mert ugyebár könnyebb a nőket okolni és rondának titulálni magad, mint, hogy egy kicsit is magadba szállj és elgondolkodj azon vajon mi is lehet a gond....belül nem kívül. (persze a belső tulajdonságokon nehezebb változtatni)

Am ki gyűlölködik itt, rajtad kívül?

2013. okt. 27. 11:04
 75/122 anonim ***** válasza:

"naponta 10 ronda pasis kérdés"

Ők külsőre kb. az a kategória, amiket belinkeltem. Valamelyiknek válik le a bőr a fejéről stb. járni nem tud.

2013. okt. 27. 11:05
 76/122 anonim ***** válasza:

Szerintem azt lehet hitelesen, hogy:

"Tesztoszteron túltengésem van, nőt akarok. Dugni."

De ez annyira nem gyerebe. Szerintem téged nem is érdekelt még komolyan lány (a dugáson túl), ha pedig mégis, akkor az nagyon régi csalódás lehet.

Erről most eszembe jutott, hogy nekem azt mondta a barátnőm, hogy azért választott engem, mert intelligens vagyok. :)

2013. okt. 27. 11:06
 77/122 anonim ***** válasza:

"nekem azt mondta a barátnőm, hogy azért választott engem, mert intelligens vagyok"

Én is az vagyok, de engem nem választ senki.

2013. okt. 27. 11:07
 78/122 A kérdező kommentje:
Nem képes egy lány sem intelligenciába beleszeretni, csak pénzbe és külsőbe.
2013. okt. 27. 11:17
 79/122 anonim ***** válasza:

Hát, akkor már csak a pénzt kell megszerezned, mert a külsődre már mondták páran, hogy okés.

Hajrá! Irány a meló!

2013. okt. 27. 11:27
 80/122 anonim ***** válasza:
#78: a magas társadalmi státuszt kihagytad. Bár az legtöbbször pénzzel jár.
2013. okt. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!