Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?
Utálod a nőket...ezzel mindent leírtál.
Hogy várod el, hogy kapcsolatod legyen, ha eleve előítéletekkel és haraggal állsz bárki felé...:S
Igazából meg sem akarod hallani amit mondanak...a személyiségeddel nagyobb gondok lehetnek mint a külsőddel. Persze ezt nem fogadod el, mert ugyebár könnyebb a nőket okolni és rondának titulálni magad, mint, hogy egy kicsit is magadba szállj és elgondolkodj azon vajon mi is lehet a gond....belül nem kívül. (persze a belső tulajdonságokon nehezebb változtatni)
Am ki gyűlölködik itt, rajtad kívül?
"naponta 10 ronda pasis kérdés"
Ők külsőre kb. az a kategória, amiket belinkeltem. Valamelyiknek válik le a bőr a fejéről stb. járni nem tud.
Szerintem azt lehet hitelesen, hogy:
"Tesztoszteron túltengésem van, nőt akarok. Dugni."
De ez annyira nem gyerebe. Szerintem téged nem is érdekelt még komolyan lány (a dugáson túl), ha pedig mégis, akkor az nagyon régi csalódás lehet.
Erről most eszembe jutott, hogy nekem azt mondta a barátnőm, hogy azért választott engem, mert intelligens vagyok. :)
"nekem azt mondta a barátnőm, hogy azért választott engem, mert intelligens vagyok"
Én is az vagyok, de engem nem választ senki.
Hát, akkor már csak a pénzt kell megszerezned, mert a külsődre már mondták páran, hogy okés.
Hajrá! Irány a meló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!