Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?
Csak rávilágítottam arra, hogy ha te elvárod, hogy egy nőhöz vonzódni tudj, hát ő is joggal elvárja.
A megoldás pedig az, hogy ha tényleg a külsőddel van baj, akkor javíts rajta. Azt látatlanban nem lehet megmondani, hogy mit, de egy frizura, normális öltözködés, tiszta arcbőr rengeteget tud dobni az emberen.
Más kérdés, hogy tapasztalataim szerint aki azt mondja, hogy a külseje miatt nem kell senkinek, azzal általában nem ott van a gond.
Ilyen vagyok. sokat dolgoztam a testemért, ezért nem tudok annyira molett, ronda lányokra ránézni és szexuálisan vonzódni.
A barátomnak meg mindig jut lány, pedig ő nem tett-vett annyit a kondiban, mint én. Ezért zavar a dolog.
Kép alapján átlagos vagy...(igaz nálam nem ad bónuszt a kondi, de van akinek igen) bár sinálhatnál igényesebb képeket is magadról. (az utolsó kép iszonyat sötét és olyan mintha egy általános iskolában készült vonlna)
Szóval a gond inkább a viselkedéseddel lehet...vedd lejjebb a rinyafaktort, és tedd érdekessé magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!