Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bók minden esetben őszinte és pozitív dolog afelé aki kapja és lehet reménykednie h tetszik a másiknak, vagy lehet pusztán udvarias gesztus is?
Azért kérdezem mert a minap beszélgeuTtem egy lány ismerősömmel(régebben hajtottam rá de elutasított) nagyon jó volt a hangulat és ekkor ezt mondja
te túl okos vagy nekem/hozzám (na én itt picit lefagytam) majd rögtön utána mondta h ezt bóknak szánta.
Vélemények?
Egy bók lehet gesztus is, persze csak akkor megfelelő, ha nincs mögötte hazugság. Ezt úgy értem, hogy mondhatod valakinek, hogy milyen okos, pedig nem ő a világ csodája ebből a szempontból, de Te mégis valamiért annak tartod, és nem gondolod közben azt, hogy micsoda faragatlan bunkó.
Örülj ennek a bóknak, ez azt jelenti, hogy "kicsit" felnéz Rád, elismer, de - gondolom én - nem akar közelebbi kapcsolatot Veled, azért is fűzte hozzá, hogy csak bóknak szánta (nem pedig azért, hogy felkeltse ismét az érdeklődésedet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!