Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, pozitív gesztus lenne ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Összekaptunk interneten a barátnőmmel, másfél órányira lakik tőlünk, szerintetek kedves gesztus lenne beállítani hozzá egy szál vörös rózsával és bocsánatot kérni tőle, és elmondani neki, hogy mennyire szeretem őt?
15 évesek vagyunk.
2012. júl. 28. 00:22
1/14 anonim válasza:
Ha jóanyád el is engedne, az övé tuti, hogy kicsinálna.
2/14 A kérdező kommentje:
Már elengedett, ... és inkább szidjanak le, mint, hogy azt higgyék, hogy nem szeretem a lányt, vagy nem így kellene gondolkodnom? De bővebb válaszokat és többet kérnék, nagyon fontos! Most egész éjszaka nem fogok aludni, mert ha elalszom mindig 11-13 között ébredek... és akkor későn érnék oda mivel csak az utazás oda-vissza 3 óra :S
2012. júl. 28. 00:29
3/14 anonim válasza:
te ismered a barátnődet, szóval te tudhatod, hogy ezt ,hogy fogja fogadni, de szerintem próbáld meg... megmutatod neki, hogy van gerinced, és szereted annyira, hogy félredobod a büszkeséged, és fáradsz azért, hogy örömet okozz neki... csapj bele haver!!! :D
4/14 anonim válasza:
szerintem ez aranoys, én biztos megbocsátanék a helyében;) 15/l
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm... szerintem bele is vágok, és elviszem fagyizni is, remélem eljön velem... :$ első szerelmem... és nem akarom őt elveszíteni, de néha bután viselkedem... de örülök, hogy te megbocsájtanál nekem, remélem ő is olyan mint te. ^^
2012. júl. 28. 00:34
6/14 anonim válasza:
3-as vagyok! na jó, kicsit túlzás lenne a vörös rózsa, de ha a barátnőd szereti a romantikát, akkor beválhat :) sok sikert hozzá... :D
7/14 anonim válasza:
ha odaérsz a házuk elé kezdd el dobálni az ablakát kavicsokkal.. xDD viccelek..:D
írj neki egy sms-t,vagy hívd fel ha ott vagy h menjen ki halkan mert beszélni szeretnél vele.. stb..
am rendes tőled:D
9/14 anonim válasza:
nagyon édes :) egy virág remek választás, elég egy szál is, a szándék a lényeg :) a bocsánatkérés pedig hihetetlenül megenyhítheti a szívet, azt sugallja, h fontosabb neked, mint a büszkeséged :))
szóval igen, kedves, pozitív gesztus lenne
10/14 anonim válasza:
naaa, ezaz, én is nyomtam ilyet , jó én 17 voltam, mikor összejöttem vele, de nekem se számított semmi :D büszke rád a férfi nép !:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!