Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, pozitív gesztus lenne ez szerintetek?
Összekaptunk interneten a barátnőmmel, másfél órányira lakik tőlünk, szerintetek kedves gesztus lenne beállítani hozzá egy szál vörös rózsával és bocsánatot kérni tőle, és elmondani neki, hogy mennyire szeretem őt?
15 évesek vagyunk.
Alapból kedves ötlet, de a korotokra való tekintettel, nem biztos, hogy jó ötlet.
1. 15 évesen nem kéne éjszaka egyedül mászkálnod.
2. Az én szüleim tuti megfojtották volna azt a srácot, aki az éjszaka közepén felébreszti őket.
Egyébként nekem még az első barátom csinált egyszer olyat, hogy eljött hozzánk este, betűzte a kapuba a virágot, aztán elment és utána küldött egy üzenetet, hogy menjek ki... Persze jól esett, de mérges is voltam rá, hogy egyrészt késő este mászkál, másrészt hogy nem szólt, mikor ott volt. A szüleim meg totál hülyének nézték. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!