Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi (egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi (egy kapcsolatban) azt mondja, hogy át kell gondolnia a dolgot, abból mennyire sülhet ki pozitív dolog?

Figyelt kérdés

A probléma röviden: 3 hónapja járunk a párommal, viszont ő otthonülős típus, nem szeret kimozdulni, én meg igen, de szeretem őt. Azt mondta, fogadjam el, hogy ő ilyen, de én akkor és oda mehetek amikor akarok. A kapcsolat elején azért pár helyre eljött velem, mostmár nem nagyon. És ezt szóvá tettem, ami hosszú sírásba torkollott nálam, de úgy tűnt nem is akar megnyugtatni. Aztán azt mondta, hogy inkább hagy és hazamegy. Hazament. Itthagyott. Este írt egy sms-t,hogy ne haragudjak rá, és szeret. Erre én, hogy én is szeretem, de egy kapcsolatért tenni is kell, és nem csak nekem. Erre már nem reagált. Ma elvileg találkoztunk volna, de nem jött. megkérdeztem, mi van? Erre írta, hogy át kell gondolnia a dolgokat. Aztán telefonon is beszéltünk, de azt mondta, nem tudja, min gondolkozik. És tudja, hogy igazam van, és vele van valahol a gond, de nem tudja, hol. Kértem, jöjjön át. Azt mondta, nem, mert gondolkoznia kell. És a héten már nem is találkozunk. :( Ma találkoztunk volna még, de így nem fogunk, hiába kértem, nem jön át.

Mondtam neki, hogyha nem akar már tőlem semmit, mondja meg. Azt mondta, gondolkozik. Nem tudja. Szinte mindenre ez volt a reakciója. Én szeretem. És nem akarom elveszíteni. Vajon miért van ez? Miért ilyen?

Mikor fog jelentkezni?

2012. júl. 4. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Mit szeretsz egy otthonülős, nemkijáros pasiba? Halálkomolyan kérdezem.
2012. júl. 4. 18:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezt buktad.
2012. júl. 4. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, gondolkoznom kell.. stb.. csak ne lenne olyan ismerős. Ha nem akarsz úgy járni mint én, hogy közel enged, majd eldob, közel enged majd, eldob majd újra az egész. Akkor ott hagyod.

16/l

2012. júl. 4. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok, de én nem találtam rá megoldást. Külső szemmel nézve hagyni kéne az ilyen srácokat. Megtartani is tudni kell, tenni a kapcsolatért, hogy épüljön,ne pedig unalmas szürke legyen minden nap, mókuskerék legyen. Ki kell zökkentsen valaki ebből az állapotból,hogy azt hiszem/hiszed ez javulni fog. nem fog hosszútávon.sajnos. szerintem. 21/l
2012. júl. 4. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:

50-50%!!!

Idősebb a pasid, lehiggadt már, azért ilyen?

2012. júl. 4. 20:20
 6/12 A kérdező kommentje:
annyi idős, mint én (24). mindig is ilyen volt, nem annyira társasági ember, amúgy nagyon helyes, udvarias, kedves, megnyerő.
2012. júl. 4. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
bocs, de akkor az már halott ügy. igazi szerelemben ilyen nincs!
2012. júl. 6. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
basszus, hagyd a francba, hülyét akarsz magadból csinálni? Ja, bocsi, már sikerült is! miért futsz olyan után aki nem akar????
2012. júl. 6. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

O azt kerte fogadd el olyannak amilyen. Te ezt nem tetted, ra akartad venni hogy mindenfele jarkaljon veled, holott o ezt nem szeretne. O nem akart teged a sajat eletmodjara idomitani, nem akarta hogy otthon ulj vele egesz nap. Te lathatolag a te eletviteledet akarod raeroltetni.

Innentol ez hamvaba holt. O elfogadott teged, te meg akartad valtozatni ot, ez itt lett halalraitelve.

2013. febr. 1. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem szeret téged, mint irtad sirni szoktál, emiatt nem tudja , nem akarja nem meri neked egyenesen megmondani, mert fél az érzelmi reakciódtól, meghogy elkezded szidni. sztem
2013. febr. 7. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!