Mi volt az életedben, ami igazán nagyot fordított az életeden pozitív vagy negatív irányba? Volt-e különleges dolog, amire rájöttél, és emiatt saját magadtól változtatni tudtál?
18:55 vagyok - Az életem nem változott meg ,csak másképp látom a dolgokat. Régen baromi sokat panaszkodtam,meg állandóan szomorú voltam hülyeségek miatt. Rájöttem,hogy lehetnék hálásabb mert mindenem megvan és örülök,hogy ilyen a felfogásom. Most már nagyot nézek,ha pl valaki elkezd panaszkodni,hogy jajj mennyit kell már tanulni én ezt nem tudom megcsinálni. Egyrészt aki emiatt panaszkodik az legyen már azért hálás,hogy megtanulhatja mert csak magának csinál ezzel jót,van aki iskolába se járhat és 20 évesen nem tud olvasni. Másrészt meg miért ne tudná megtanulni amikor megvan hozzá minden képessége? Akkor inkább mondja azt hogy nem akarom megtanulni ,de ez az ,,én ezt nem tudom megtanulni" csak egy kifogás.
Na és hát igen :D ilyen a felfogásom.Előtte meg én is ilyen kifogásokat kerestem mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!