Lehetséges, hogy megtudom álmodni a jövőt vagy csak megőrüöültem? Van valakinek hasonló képességei?
A titok c. filmet nézd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc
Én nem hiszek ebben ,hogy konkrétan így lenne,de ki tudja:)
Nú tökéletes kérédés .
Lehet hogy nem ide tartozik de nekem volt egy Ilyen tipusú álmom de az hatalmas volt .
Mellesleg nem hitte el nekem senki . ! de remélem ti igen .
- Anno még kis koromba fociztam.
- Egyszer ki mentünk erdélybe ahol meccsünk volt .
- Az edzünk mivel meg nyertük elégé berugott .
( én azt álmodtam aznap este hogy : Megyünk haza és az edzönk egy bisztosural veszekedik nem értettem mit mond de az egész busz nevetett és le nézem és 500 FT volt a székem alatt. )
Felketem mentünk haza.
- Az edzö mivel még úgymond rézeg volt a sofört akit : Ferinek hívnak el nevezte : Viki nek .
Az ellenör fel szált a határon a buszra és az edzönktöl kérte az útleveleket .
Az edzö erre : Te AKARSZ ITT NEKEM TESI ÓRÁT TARTANI HEEE ????
Ellenör : Uram kérem üljön vissza a helyére és mutassa fel az útleveleket .
Az edző : Viki adjá ennek a csövesnek egy ezrest és húzunk a fas*ba !
Az egész busz el kezdett röhögni és nekem dejavum volt mivel emlékeztem az álmomra .
Le néztem a szék alá és találtam egy 500 ast :DD Mit ne mondja mióta ez megtörtént velem alégé át értelmeztem az álmokat
Nekem is voltak ilyen álmaim (általában ilyenek vannak) hogy álmodtam valamit pár héttel ezelőtt és szinte teljesen elképzelhetetlennek tartottam, hogy bekövetkezhet. Majd valóra válik, és tudom egy kis ideig hogy mi fog történni, mintha már újraélném ugyanazt. Nagyon fura érzés, gondolom akkor te is tudhatod. Amúgy veled is gyakran fordult elő ez?
Azt nem tudom hogy lehet e irányítani, hogy tudatosan lehet e álmodni a jövőről??
nekem is volt már ilyen párszor...általában azokat szoktam előre megálmodni amin sokat stresszelek
4ben felvételiztem egy gimibe,és előre megálmodtam hogy nem fognak felvenni,és télleg nem vettek fel
8ban is felvételinél álmodtam meg h mi lesz
egszer a vizsga jegyeimet álmodtam meg előre
de még volt csomó ilyen kissebb dolgokban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!