Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mi a véleményetek egy olyan 16 éves lányról, aki íjászkodik? Ez pozitív vagy negatív dolog számotokra?
Figyelt kérdés
(mindenkinek a véleménye számít, ha gondolod írj nyugodtan, csak normál véleményt, légyszi!)2009. júl. 28. 13:34
1/15 anonim válasza:
ennek vajon mi a lószar köze van a szexuális témákhoz? kit érdekel szerinted hogy mi a hobbid? ehh
2/15 anonim válasza:
"Kedves" első válaszadó: a téma neve SZERELEM, szex és az ezeket magukba foglaló dolgok.
A kérdésedre válaszolva: szerintem nincsen benne semmi negatív, nem ez számít egy kapcsolatban, de mindenképpen pozitív az hogy sportolsz valamit. :)
3/15 anonim válasza:
Engem nem befolyásol. Ha ezt szereti akkor csinálja nyugodtan. :)
4/15 Sexylady válasza:
Kedves előző válaszoló, csak annyi, h ez nem csak aszexról szól... hanem pl a párkapcsolatokról
Szerintem nagyon jó dolog
5/15 anonim válasza:
kedves második válaszoló: és a szerelemhez mi köze van????
6/15 Sexylady válasza:
13:40es vagyok, csak annyi, h az előző hozzászólás az első válaszolónak ment
7/15 anonim válasza:
"Második" 13:40-es: "és a szerelemhez mi köze van?"
""Kedves" első válaszadó: a téma neve SZERELEM, szex és az EZEKET MAGUKBA FOGLALÓ DOLGOK."
8/15 anonim válasza:
A kategóriához szerintem sincs semmi köze. Amúgy meg nem egy extra hobbi.
9/15 anonim válasza:
Szerintem sem extra hobbi, sőt, nem is igazán sport.
10/15 anonim válasza:
Pozitív. Önfegyelem, koordináció.
Amúgy minden mindennel összefügg. Akár a szex témakörrel is, ha akarom. Minek kell ebbe belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!