Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha baráttal, ismerőssel akarunk flörtölni abban esetben a rámosolygás lehet egyfajta flörtölési forma vagy ez csak baráti gesztus?
én mindenkivel kedves vagyok,mindenkire mosolygok,és még sosem értették félre
ergo?
nem
"A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad."
Az összes fogam jó te idióta,bár mindenki magából indul ki.
Lehet mind a kettő, helyzettől függ.
Alapból én is mosolygok mindenkire, aki akár minimális szinten is, de szimpatikus nekem.
Attól függ, hogy milyen más jelekkel együtt küldöd el a mosolygást. Pl. ha vki úgy mosolyog, hogy közben beleharap az ajkába, hirtelen nem is tudja, hova rakja a kezeit, az azt sugározza, hogy tetszik neki az illető, akivel kontaktust létesít épp. (v ha bnőd épp egy neki tetsző srácról beszél és úgy csinálja ezt, nem te jössz be neki, hanem csak felelevenítette magában az illető képét :D)
De ha olyan távolságból történő rámosolygásra gondolsz, akkor meg inkább a hossza a perdöntő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!