Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titek mivel tud felizgatni/megbolondítani egy lány?
Bővebben kifejtve, hogy milyen gesztusok/cselekedetek, azok amikkel a lányok fel tudnak izgatni, anélkül hogy hozzátok érnétek/levetkőznének...
Hallottam egy-két olyat, hogy a pasinak tetszik, ha egy lány megrázza előttük a haját, vagy ha nyaldossa a száját, illetve ha ceruzát/tollat "szopogat" a szájában az is felizgat egy fiút...
Néhány szerintem ezek közül hülyeség, de inkább megkérdezem a véleményetek, illetve hogy vannak-e még ilyen dolgok, amik felizgatnak titeket, fiúk :)
Ui.: Légyszi ne azzal izéljetek, hogy én most biztos k.rvulni akarok valakinél, én csak hallottam, és kíváncsi vagyok mennyire igaz.
Na ez most tök nyálasan fog hangzani, de aki most nagyon tetszik, az már azzal is ha beszélgetünk, hogy mosolyog, vagy rám néz. Amúgy osztom az előzők véleményét. Pl ha egymás mellett állunk, és direkt közel áll hozzám, szép cicik látványa, egy jó illat (plusz tisztaság). Meg nézés, szende mosoly.
Amúgy ezt nektek kellene kitalálni!
19/f
Jó-jó persze tippjeim nekem is vannak, hogy mit lehetne, az már egy másik kérdés, hogy sikeres lesz-e az "akció"...
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!