Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön az ilyen lány?
Mostanában azt érzem, hogy a fiúknál nem nagyon lényegesek a belső tulajdonságok.
Ilyen a belsőm: segítőkész, megértő, kedves, különc, titokzatos, néha zárkózott.
Az utcán sok férfi megnéz. Nem csak munkás pasik, idegenek is integetnek, mint egy ribancnak, ami nagyon rosszul esik, mert ők csak egy szőke-macát látnak, pedig hát nem olyan vagyok.
A külsőm: szőke, vékony, középmagas.
Nekem igen is lényegesek, sok lány bejön külsőre, aztán kiderül róla, hogy beképzelt, bunkó, stb..
Amit leírtál külső, belső tulajdonságok viszont tetszenek, de nekem fontos a 'vibrálás' is, vagy nem tudom, minek nevezzem. :D
24F
Krisztaaaa!
Én nem társat keresek, ez egy kérdés volt, te amúgy fiú vagy?:) Mert a kérdést nekik tettem fel!
ha azt látják,akkor valszeg úgy nézel ki.
ezen mi nem érthető?
amúgy meg persze,hogy én is megnézek egy jóféle kis macát.
ez a belsődről is kis felsorolás meg nagyon muris:D.
ha a muterodat kérdeznénk,ő is így jellemezne,kedves különc,titokzatos.
max te látod ilyennek magad.
Ismét az IQ? :) Attól tartok valaki nagyon nem volt jó szövegértési feladatokból! :)
A felhasználói nevedből is sok derül ki rólad, te kis okostojás! :)
Az anyámmal nem valami jó a viszonyom. Vele kifejezetten zárkózott vagyok, kamaszkorom óta nem beszélek meg vele semmit. Valahogy hiába kezdtem el mesélni, nem hatotta meg a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!