Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejön az ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Mostanában azt érzem, hogy a fiúknál nem nagyon lényegesek a belső tulajdonságok.

Ilyen a belsőm: segítőkész, megértő, kedves, különc, titokzatos, néha zárkózott.

Az utcán sok férfi megnéz. Nem csak munkás pasik, idegenek is integetnek, mint egy ribancnak, ami nagyon rosszul esik, mert ők csak egy szőke-macát látnak, pedig hát nem olyan vagyok.

A külsőm: szőke, vékony, középmagas.

2012. jún. 3. 01:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:

20. Az elmúlt 5-6 évben nem csináltunk semmilyen lányos programot, nem beszélhettem neki semmiről, mert fárasztónak találta, amit mondok neki... Pl.: fiúkról.

Körülbelül 4 éve volt, hogy reménytelenül beleestem egy srácba, aki közös ismerősünk volt, nagyon kárörvendően viselkedett, hogy tudta: esélyem nincs a fiúnál.

2012. jún. 3. 02:10
 22/75 A kérdező kommentje:
Krisztaaaa, megérted:) már itt vagy! :)
2012. jún. 3. 02:11
 23/75 A kérdező kommentje:
A barátaim tudják rólam, hogy bármikor számíthatnak rám, kiönthetik a szívűket, bármit tesznek, én nem fogom elítélni őket, megértőnek tartanak és szerintem az is vagyok. Az eddigi barátaim (pasik) is ezt mondták rólam. Ezért vagyok jóban az összes exemmel.
2012. jún. 3. 02:12
 24/75 anonim ***** válasza:
így van , itt vagyok :) de nem azért, h fényezzem magam, és az önbizalmam növeltessem, hanem az ilyen kellemes szórakozás, kikapcsolódás kedvéért :D
2012. jún. 3. 02:13
 25/75 A kérdező kommentje:
Magyarázkodj csak! :)
2012. jún. 3. 02:14
 26/75 anonim ***** válasza:
nekem hiányzik a HUMOR!
2012. jún. 3. 02:18
 27/75 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz :) bár, a humorhoz is szükség van sajnos némi intelligenciára...
2012. jún. 3. 02:21
 28/75 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt, hogy Krisztának éppen megvan? :DDDD
2012. jún. 3. 02:22
 29/75 A kérdező kommentje:
Krisztaaaa neked miért hiányzik?: ) Te talán a lányokhoz vonzódsz, mert így már érthető miért írsz! :DDD
2012. jún. 3. 02:22
 30/75 anonim ***** válasza:
úúúristen, most már tényleg érdekel, h hány éves vagy?? :D :D:D mi köze a humornak a leszbikusokhoz?? :D :D :D:D :D
2012. jún. 3. 02:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!