Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csoporttársam nagyon bejön nekem. Mit tegyek? Részletek lenn.
Nos, a csoporttársamat naponta látom, nagyon tetszik, legszívesebben le se venném róla a szemem. Dumálgatunk, viccelődünk, segítünk egymásnak, tehát csoporttársi viszony.
A csaj viszont kapcsolatban él, nemrég jött össze volt barátjával, és úgy tűnik, jól vannak, pakolgatja ki a szerelmével készült képeit a facebookra.
Tehát, itt a gubanc...
MEgnyugtattad, h rossz pasi volt, de ő még jó csaj ilyesmi, jön még ehlyes fiú stb..
És mi volt az a kérdés, ami után egy pár lettetek?
Nem egészen értem a kérdésed : ) Igazából,nekem is igy tetszett a csaj ,mint neked,de én ezt soha nem mondtam neki,vagyis akkoriban nem. Ő akkor randizgatott ezzel a sráccal,de ez a srác nagyon csúnyán átverte,és ,akkor a csajnak elég sok problémája volt,én tartottam benne kb a lelket : )
Igazából kiderült,hogy neki is tetszettem,csak nem mert szólni.. Nah de ez már mind1 is,a lényeg,hogy mostmár az enyém : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!