Flörtölt velem és ennyi, nem is keres. Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá?
Az a helyzet hogy csak egyszer találkoztunk egy program keretében (mind1 hogy mi , nem fontos) és egész végig flörtölt velem... Azóta már egy hét eltelt egyszer beszéltünk facebookon de azóta semmi...nem is keres :/ most akkor meggondolta magát és mégsem tetszem neki...nem akar megismerni vagy most mi van....amikor legközelebb találkozunk a szakkörön hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? Mert igazság szerint beszélgetni sem nagyon tudunk egymással, max. a végén mikor hazamegyünk :/
22/L
Amit leírtál, abból nekem az jön le, hogy nem igazán akar ő többet tőled. Persze lehet nem így van.
Szerinted érdemes erőlködnöd, hogy közelebb kerülhess hozzá? Ha akart volna valamit, megtehette volna már...
Hasonló esetem volt. Én kerestem őt néha-néha, húztuk egymást kb. fél évig. Nincs értelme, később annál jobban fáj.
Persze, tudom, ezt így nem akarod elfogadni(én legalábbis nem akartam), de utólag be fogod látni, hogy értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!