Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Mostanában azt érzem, hogy a fiúknál nem nagyon lényegesek a belső tulajdonságok.
Ilyen a belsőm: segítőkész, megértő, kedves, különc, titokzatos, néha zárkózott.
Az utcán sok férfi megnéz. Nem csak munkás pasik, idegenek is integetnek, mint egy ribancnak, ami nagyon rosszul esik, mert ők csak egy szőke-macát látnak, pedig hát nem olyan vagyok.
A külsőm: szőke, vékony, középmagas.
2012. jún. 3. 01:51
41/75 anonim válasza:
az, h nem tudsz követni, az nem az én hibám :) de ha esetleg össze-vissza is beszélnék, én holnapra kialszom.... :D
42/75 A kérdező kommentje:
Hm... akkor kora van még, ráférne egy kávé! :) Nézőpont kérdése.
2012. jún. 3. 02:36
43/75 Agytörzsi Prof. válasza:
Kedves Krisztaaaa! 1 kávéra meginvitálhatlak? Zajazd Flis hotel, Polska. Ha már az embered vagyok.
44/75 anonim válasza:
Kedves A. Prof! Kávé természetesen jöhet, de valami igazán erős, extra koffeinnel (tudod, ahogy itt olvasgatok, erősen tompulófélben vagyok agyilag :) )!
45/75 anonim válasza:
Meghívhatlak egy Kortyosra? Kistarcsai ÁFÉSZ, 502-es italbolt. :)
46/75 anonim válasza:
végre, még Valaki humorral... :)
47/75 Agytörzsi Prof. válasza:
Megnézzük a kávé lehetőségeket. A kérdezőn előbb elvégzem a beavatkozást (lobotómia), és utána azonnal a rendelkezésedre állok.
48/75 anonim válasza:
Azt hiszem, a kv lesz előbb. gyanítom, h a műtét a megsemmisítendő "alkatrész" hiányában elmarad :)
49/75 Agytörzsi Prof. válasza:
Igazad lehet, bár roppant ritka veleszületett rendellenesség, ennek az "alkatrésznek" a hiánya. De a helyzet súlyos, szembe kell néznünk ezzel a lehetőséggel is. Ebben az esetben akár duplakávé is lehet, hiszen időt spórolunk a műtét elmaradásával.
50/75 anonim válasza:
Igen , itt már az elejétől fogva gyanakodtam valamiféle születési rendellenességre :) Dupla kávé rendben, de most muszáj álomra hajtanom a fejem. Kedves különc, titokzatos, zárkózott, de ennek ellenére kedves és megértő szöszi! Mára megszabadulsz tőlem, de köszönöm a kellemes és felvidító perceket! További kellemeset mindenkinek! Ja, és nem menstruálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!