Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen embereket miért nem tudja be fogadni a társadalom?
Művészet nem rossz, csak van aki nem érti.
Gondolkodásmódban meg mindenki eltér kicsit.
Öltözködés már más, mivel ha lila a hajad és szakadt rockercuccokban jársz akkor az unszimpatikus a normális embereknek.
Függ, miben vagy "más".
Nem a társadalomtól kell várni a befogadást, nyitni kék, nyitni kék(!)... bocsi beleéltem magam :D szóval, neked kéne/kellene elsősorban nyitnod.
"szeretem a művészetet"
Valószínűleg nem az irodalomra gondolsz. :)
Szerintem egyszerűen türelmetlen vagy, adj időt magadnak és járj nyitott szemmel, légy kezdeményező. A rokonaidra meg ne hallgass, marhaságot beszélnek.
inkább azt mondom, szokj hozzá hogy az emberek jönnek-mennek.
én is elég különc vagyok, de mindig van 2-3 ember akivel elvagyok, bulizgatunk stb.
ha elköltöznek vagy valami, addigra meg megismerek 1 újabb valakit akivel kijövök.
17 éves koromig nekem se volt olyan baromi sok barátom
de azt meg lehet tanulni hogy ne mondj mindenkinek ilyen mélyértelmű, nehezen felfogható dolgokat mert lássuk be, az emberek 90%-a nem fogékony az elvont dolgokra.
lehet beszélgetni az aktuális bulikról, meghallgatni a másik szerelmi bánatait...máris bevágódsz ha jól tudsz hallgatni. majd hívni fognak mindenfelé mert minden buliban van egy összeveszés, mácsestörés és mindig kell a "Nagy Bölcs" aki a lépcsőn vígasztal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!