Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A matriárchális társadalom jobb lenne?
Egy nőjogú társadalom a mostani férfijogú patriárchális társadalom helyett jobb lenne szerintetek?
Vagy csak "csöbörből-vödörbe" effektus lenne az eredmény?
Érdekes felvetés, bár én a politika témakörbe raktam volna.
Nem vagyok bent biztos, hogy jobb lenne, de az biztos, hogy a patriarchális rend nem jön be.
Valószínűleg kevesebb lenne a háború, de azok amik lennének, sokkal véresebbek, hosszabbak lennének.
A szociális hálónk teljesen más lenne, szerény véleményem szerint sokkal fejlettebb, igazságosabb.
De sokkal könyörtelenebb politika lenne, és szigorúbb világrend.
Persze, lehet, hogy nincs igazam.
Férfiként és kissé hímsovinisztaként mondom: legalább egy próbát megérne. De csak is tényleg okos, logikus gondolkodásra képes női vezetőkkel.
Annál biztos jobb lenne mint amit most a túlkompenzáló kis "hitlerünktől" kapunk....
az, hogy a vezető nő, és hogy a társadalomban nőuralom van, két külön dolog.
ez kicsit off, de egyébként elég megnézni a németeket, milyen jól és logikusan mennek, Merkel nagyon jó vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!