Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a jobb egzisztenciával bíró pasik szórakoznak, nem akarnak családot, míg egy minimálbéres egyből akar (ez a vágya) és 3 gyereket is mellé?
Társkeresőn vagyok.
Érdekes dologra jöttem rá. Azok a pasik, akik családot alapíthatnának, még 40 felé sem teszik, pedig biztos anyagi körülmények lennének rá.
Míg írt egypár szerényebb srác persze kiírta oda, hogy keveset keres/alacsony végzettségű, mégis családot akarnak alapítani s legalább 2- 3 gyereket akarnak!
Aki eltudná tartani az nem akar...
Aki nem tudná eltartani, az miért akar?
Ezt nem értem komolyan.

20 év múlva ? haha
Barátom, nagyon lebecsülöd őket!
Ezek sarjadzással szaporodnak!

roppant egyszerü
ha van pénzem bulizok, utazok, kefélek össze vissza, iszok stb.
ha nincs nem bulizok nem kefélek össze vissza nem iszok, akkor legalább hagy dugjak..

Akinek van rengeteg pénze az élheti az életét vígan: utazhat, bulizhat, fiatal lányokkal szórakozhat. Azt teszi ami jó neki, szemben az átlagos emberek a családalapításban látják az egyetlen utat, hiszen nincs meg az az anyagi helyzete ,hogy nagyvilági életet éljen, egyedül meg nem jó lenni.
Ha én is ilyen pénzes csóka lennék akkor 100% ,hogy egy 35-40 éves koromig én is csak élvezném az életet, aztán csak utána alapítanék családot.
ó...tehát a lúzerrel azért ne álljon le egy lány se, mert ingyen akar dugni és mert nincs más választási lehetősége, a gazdaggal meg azért ne mert az meg nem akar semmit, csak szórakozni.
Szerintem egyik szánalmasabb mint a másik.
Egyiket sem választom .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!