Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A matriárchális társadalom jobb lenne?
Egy nőjogú társadalom a mostani férfijogú patriárchális társadalom helyett jobb lenne szerintetek?
Vagy csak "csöbörből-vödörbe" effektus lenne az eredmény?
Igazad van, de azért ha a vezetők nagyobb része vagy majdnem egésze nő lenne akkor azért az alapvető irányvonalat is ők szabnák meg, még ha nem is lenne kimondott nőuralom. Ez utóbbit azért nem bírnám elviselni.
Bőven elég nekünk már ez a sok emancipunci, nemhogy még fölöttem is álljanak.
Én azt hiszem,hogy most a nők valójában a férfiakat utánozva gyakorolják a politikát,üzleti életet stb.
Én viszont olyan nőuralomra gondolok,amikor a nők nők és nem női testbe bújt férfiak!
Sokkal jobb lenne, de csak akkor, ha nem csak annyi történne, hogy a férfiak és a nők helyet cserélnek.
Ajánlott olvasmány az agyonhallgatott OTTO GROSS pszichoterapeuta és anarchista.
"Kicsit unalmas, hogy mindenki ezzel az Ádám-Évával jön, semmi bizonyíték sincs a létezésükre."
Akkor jövök mással kiscsilliag.
Vagy csak nézzük meg Hitlert női személyben. Mi van, ha kiírtaná az összes barna szeű pasikat, mert imádja a kék szemet? Vagy a kövér és vékony férfiakat és az adoniszok maradhatnak életben. Talán még a mai napig fenn állna ez a világrend, ha nem állítaná meg valaki. Ez is biztos unalmas volt ugye? Akkor ott van Kleopátra drágaság aki nem épp azt mondta a rabszolgáinak, hogy "hé ne dolgozd magad halálra". Meg véletlenül se feküdt le össze-vissza mindenkivel, mert a saját balhéjai miatt került bajba az országa. Á dehogy. Nyugodtan ezt a válaszomat is pontozátok le:) Na de lépjünk a jelenbe is akkor. Mi dominál? Hát a pénz. Egy magasabb rendű férfi mire lopja a pénzét? Vesz magának egy autót, házat, nyaralót és utazgat külföldre. De egy nő? Mondjuk mind ezeket szintén viszont méreg drága ruhák! Jó drága nercbundák. Cipők hegyén hátán. Nem jellemző a nőkre?? Na ezt valaki megcáfolja az egy hazug. Említett Kleopátra se hanyagolta a szépséget, pl. tejben fürdött. Szóval a gazdasági helyzetünk igen gatyában lenne! Nem érdekel melyik nőnek esik ez rosszul, de ezt nem sértésnek szántam hanem igazságnak. Amelyik nő dominánsabb akar lenni a férfi felett az keressen magának egy papucsot!! Ha még nem voltam elég meggyőző lányok akkor írhatok pár dolgot. Nyugodtan pontozattok le, ha nem tetszik az igazság:D Tudom fájni szokot az igazság:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!