Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha semmi nekem?

Figyelt kérdés

De tényleg semmi, fekszek az ágyamon és az arcomat a 2 tenyerembe temetem gondolkozok, hogy ki az aki játszadozik velem, Isten vagy én, nem tudom, de élve is eltemethetnek már azt se bánnám.

Nincsenek barátaim, sem ismerőseim az arcomon látszik a gyűlölet és a fájdalom.

Hogy kezdjem el, nem ismerek senkit és semmit, hova menjek, mit csináljak, hova menjek, hova menjek, hova menjek, kihez menjek, kihez?

óóó basszus ja és csúnya is vagyok....nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csúnya.

teendő?

21f

2013. okt. 24. 22:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Mert egy szerencsétlen Papp Tamás vagy :D (ur an unlucky priest Thomas)
2013. okt. 25. 00:38
 32/37 anonim ***** válasza:

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Aki egyetért, társuljon. Köszi.

2013. okt. 25. 00:54
 33/37 anonim ***** válasza:
Társultam, jelentettem a hozzászólásodat. :p
2013. okt. 25. 00:55
 34/37 anonim ***** válasza:
És miért jelentetted a hozzászólásomat?
2013. okt. 25. 01:06
 35/37 anonim ***** válasza:

Épp unatkozom, úgyhogy akár segíthetek is.

"Tehát reggel felkelek, megmosom a fogam, megfürdök, felveszem a ruhám, kimegyek a kapun, bezárom a kaput a kulcsot elteszem a kabátom zsebébe

...hova..merre..vezessen az utam, hova menjek, mondjátok meg nekem."

Akkor gondolom suli/meló nem játszik. Menj el valahova sportolni. Tuti van valami sport ami érdekel. A lényeg, hogy ne bicikli, futás, úszás, gyúrás stb sport legyen. Valami olyan ahol közös edzések vannak. Ez legyen az első.

2013. okt. 25. 01:12
 36/37 anonim ***** válasza:
Szeretnéd, mi? :D
2013. okt. 25. 01:21
 37/37 A kérdező kommentje:
....lehet, hogy igazatok van és tényleg én vagyok a rossz meg a hibás, de nem önszántamból lettem ilyen, sajnos beleneveltek engem ebbe az élethelyzetbe és nehéz kimászni. Valamennyire már nem aggaszt az, hogy egyedül maradok, némi biztonsági érzetet ad a biztos halál és ettől megnyugszok, ettől az érzéstől múlt el a félelmem amit majd tán arra használok fel, hogy ne féljek ismerkedni...
2013. okt. 25. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!