Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves fiú vagyok, rengetegszer próbálkoztam már lányoknál de sose jött össze semmi. Mit tanácsoltok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem merek csak úgy megszólitani egy lányt mert félek h hülyén fogok ki jönni a dologból...:/ Sosem volt még barátnőm pedig nagyon szeretnék :)
2012. aug. 11. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ráérsz még előtted az élet
2012. aug. 11. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Legyél meleg itt találsz azonnal 1 embert xD
2012. aug. 11. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Valakinek ez csak 20-25-30 év felett megy igazán. Nyugi.

Járj olyan társaságokba, ahol vannak lányok! Meg fogod szokni a jelenlétüket.

2012. aug. 11. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:
harmadiknál a pont!
2012. aug. 11. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Egy kis ellentmondást érzek. Azt írod, h rengetegszer próbálkoztál már lányoknál, aztán meg h nem mersz megszólítani egy lányt.

Amúgy ha tényleg próbálkozol, és nem jön össze, akkor nem nézel ki elég jól.

2012. aug. 11. 15:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Úgy értettem ezt a próbálkozás dolgot is h próbálok velük beszélgetni de néha még a megszólításnál megakadok sőt még odáig se jutok el hogy megszólítsam....
2012. aug. 11. 15:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban haver. Nekem sem volt még de én 18 éves vagyok. És én már úgy vagyok ezzel a dologgal,hogy magasról l*szarom,mert a normális nem kell a lányoknak az esetek 90-95%-ban. Egy kicsit meg is "utáltam" a mai lányokat.
2012. aug. 11. 17:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Hetedik kommentre.. De te hogyan próbálkoztál?
2012. aug. 11. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, a legrondább és legbénább férfiaknak is jut nő. És ezzel, most nem rád célzok, csak megnyugtatásképp mondom. Nézz csak szét, tuti te is ismersz ilyeneket. Ha majd mondjuk fősuliba mész, vagy dolgozni kezdesz lesz több önbizalmad és könnyebben jönnek a csajok is. Jó, persze most kellene, mert élnél már végre te is, csak az a baj, hogy a korodbeli lányok az idősebbekért vannak oda, a fiatalabbak pedig még túl fiatalok.

Nekem sokat segített, mikor kocsim lett, haveromnak az, hogy gitározott. Na ő például mint egy kövér szőrös állat és rendszerint olyan barátnője van, hogy az agyam eldobom. Ja és sok. Mellesleg azt sem árt figyelni, hogy ki az akinek bejössz. A mai világban legtöbbször pl már a lányok jönnek oda, ha akarnak valamit, de erre nem lehet alapozni. Na, ha látod valakin, hogy esetleg szimpatizál veled, akkor nála próbálkozz, kezdésnek ezt javasolnám. Valamint a közösségi oldalakon is sok info van egyes illetőkről, hobbi, zene, kedvencek, stb,ami alapul szolgálhat egy téma elkezdéséhez a beszélgetésben, ugye nagyon jó az, ha "nahát, te is szereted ezt vagy azt, én is!"

2012. aug. 11. 18:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Minden hol látok olyan srácokat akik nemegy adoniszok de mégis van barátnőjük.. Olyat kéne csinálnom ami bejönneki és akkor hátha sikerem lesz?
2012. aug. 11. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!