Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves fiú vagyok, rengetegszer próbálkoztam már lányoknál de sose jött össze semmi. Mit tanácsoltok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem merek csak úgy megszólitani egy lányt mert félek h hülyén fogok ki jönni a dologból...:/ Sosem volt még barátnőm pedig nagyon szeretnék :)
2012. aug. 11. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az igazán ronda srácoknak (+ az alacsonyaknak) sajnos tényleg nincs esélyük arra, h valaha egy lány beléjük szeressen. Átlagos külsejű fiúkat még láthatsz csajjal, de átlag alattiakat nem igazán.
2012. aug. 11. 20:03
 12/14 A kérdező kommentje:
180 cm vagyok 78 kg .... sőt még futni is járok de semmi... Az igaz hogy az alacsony srácok egy kis hátránnyal indulnak..
2012. aug. 11. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
nem csak az alkatoddal lehet baj...
2012. aug. 11. 20:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Személyiség? Nem iszom nem cigizem nem káromkodok .. Alig járok bulizni is sok barátom van de mégsincs semmi sikerem..
2012. aug. 11. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!