Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nekem az lenne a problémám...

Nekem az lenne a problémám hogy tegnap megvettem a wings of prey nevő játékot és nem tudom aktiválni pedig már rengetegszer próbálkoztam. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 16:03
 1/5 compactegon ***** válasza:
valószínűleg úgy jártál, mint mi. csak mi a Simcity 4-et vettük meg eredetiben, de már valaki felhasználta a kódját...szóval törve megy az eredeti játék. aranyos, mi?
2012. febr. 26. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hol/hogyan szeretnéd aktiválni a játékot?
2012. febr. 26. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
otthon szeretném és a játék telepítés után kéri a kódot, oda beírom és hiba. Egyébként akkor lehetséges hogy valaki felhasználta már a kódomat?
2012. febr. 27. 22:29
 4/5 compactegon ***** válasza:
igen. mondom, hogy mi is így jártunk. sajna a játékok megjelenése előtt fel vannak dobva torrentre és warezre kódokkal együtt.
2012. febr. 28. 09:29
 5/5 anonim válasza:
És mi a péló van ilyenkor? Mert én 4990-ft-ot fizettem ezért a szarért! Rátesznek ilyen regelős másolásvédelmet és az nem tudja használni akinek eredetije van?! Most majd bizonygatnom kell hogy eredetim van,fotózás,számla mutogatás stb? Vagy hogy?
2012. szept. 1. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!