Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha semmi nekem?

Figyelt kérdés

De tényleg semmi, fekszek az ágyamon és az arcomat a 2 tenyerembe temetem gondolkozok, hogy ki az aki játszadozik velem, Isten vagy én, nem tudom, de élve is eltemethetnek már azt se bánnám.

Nincsenek barátaim, sem ismerőseim az arcomon látszik a gyűlölet és a fájdalom.

Hogy kezdjem el, nem ismerek senkit és semmit, hova menjek, mit csináljak, hova menjek, hova menjek, hova menjek, kihez menjek, kihez?

óóó basszus ja és csúnya is vagyok....nagyon, nagyon, nagyon, nagyon csúnya.

teendő?

21f

2013. okt. 24. 22:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Elmesz sorozni , becsiccsentessz es ismerkedsz, menni fog magadtol is illuminalt allapotban.
2013. okt. 24. 22:43
 2/37 anonim ***** válasza:

azért nem jön össze mert túlságosan akarod

ebben a témakörben meg gondolom csajra is gondolsz az meg főleg majd magától jön nem lehet sietetni majd belép az életedbe ha itt lesz az idelye

2013. okt. 24. 22:44
 3/37 anonim ***** válasza:

Épp elkezdtél dolgozni az ügyön.

Tudod ismerkedni interneten is lehet.

Na ezt kell folytatni.

De mondjuk mehetnél esetleg egy konkrét témába, ami érdekel is, pátoszos nyígás helyett, amit itt művelsz. Hát csak érdekel valami ezen a bolygón... Na az más embereket is érdekel... És lőn más emberek, akikkel beszélgetsz. És aztán találkozol velük. És haverok lesztek. És együtt elmentek szórakozni. És ott felszedsz valakit. Vagy még a haverok közül felszedsz valakit. Megházasodtok, gyerekek, kertes ház, kocsi, öregség, halál.

Tessék. Nem mondhatod, hogy nem kaptál elég útmutatást hátralevő évtizedeidre.

2013. okt. 24. 22:46
 4/37 anonim ***** válasza:
írj verseket. a művészeket szeretik
2013. okt. 24. 22:46
 5/37 anonim ***** válasza:

A művészeket szeretik?

Hány verseskötetet vettél az idén?

2013. okt. 24. 22:51
 6/37 A kérdező kommentje:

ezt most ne!

Tehát reggel felkelek, megmosom a fogam, megfürdök, felveszem a ruhám, kimegyek a kapun, bezárom a kaput a kulcsot elteszem a kabátom zsebébe

...hova..merre..vezessen az utam, hova menjek, mondjátok meg nekem.

2013. okt. 24. 22:55
 7/37 anonim ***** válasza:

Uú, te aztán nagyon kivagy lelkileg, nekem is voltak ilyen időszakaim, igazából elsősorban magaddal kell rendben lenned testileg-lelkileg szerintem, olvass önismereti könyveket, vagy neten blogokat, de igazából szerintem sok itteni kérdés is a segítségedre lehet.

Állítólag csúnya vagy, de lehet ezt csak te látod így, mert annyira beletemetkeztél már az önsajnálatba, ami sosem jó, nemhogy ilyen fiatalon..igenis szedd össze magad, kell fel és tégy az álmaidért, legyen valami életcélod, nem vagy rákos beteg gondolom, előtted az egész ÉLET :)

Kezdj valami új hobbiba, akár futás/bicikli (=ezek ráadásul ingyen is vannak:) vagy kondi..még a külsődre is jó hatással lesznek, plusz új embereket ismerhetsz meg.

És ezt hidd el nem úgy írom én sem, hogy full boldog az életem, elég rossz időszakon vagyok túl, de igenis túl akartam lépni ezen és tettem érte..első az, hogy tényleg akard és VÁLTOZTASS.

2013. okt. 24. 23:00
 8/37 anonim ***** válasza:
50%
..hogy merre indulj? amerre a szíved vezérel..mondjuk egy parkba, lehet látsz egy csini lányt aki épp kutyát sétáltat vagy olvasgat egy padon
2013. okt. 24. 23:02
 9/37 anonim ***** válasza:
Van az, aki meztelen nőket néz, és arra veri, meg van aki a gyakorira tesz fel hülye kérdéseket, és lesi, hogy válaszolnak neki, és arra... na ez utóbbi vagy te. Micsoda nímand, istenem...
2013. okt. 24. 23:05
 10/37 anonim ***** válasza:

Nekem akkor jönnek a sikereim amikor nem várom. Amikor sikerül mindent teljesen lesz-a-rni. De nem úgy értem, hogy van egy dolog ami az eszemben jár és azt gondolom róla, hogy lesz-a-rom hanem úgy hogy egyáltalán nem is jut eszembe nem foglalkozok vele. Ilyen volt már lányokkal is, de az élet más területén is. Akkor jönnek a jó dolgok amikor elfelejtkezem róluk. Amikor várom vagy éppen tennék érte akkor soha semmi nem úgy megy ahogy én azt tervezem. Amikor kikapcsol az agyam és semmin rágódom, semmin nem gondolkodom előre, hanem csak "sodródok az árral" és rögtönzök akkor szoktak a jó dolgok történni, akkor tele vagyok önbizalommal is és a poénok is jönnek csőstől. Nem tudom más is tapasztalta-e már ezt. Viszont ritkán sikerül így kikapcsolni magam. Általában töprengek, gondolkodok mindig előre, lehet jobban le kellene terhelnem magam hogy ne legyen időm a gondolataimra.

Szóval azt javaslom foglald le magad, ne is gondolj rá. Viszont ha felkínál az élet egy lehetőséget azzal mindig élj. Csak a legszükségesebb dolgokat gondold át, de ne tervezd el előre hogy mire számítassz ha az "úton jársz" vagy "odaérsz".

2013. okt. 24. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!